Ako liečiť papilómy na hrudníku a krku?
Baby,mam cely hrudník a krk posiaty papilonmi. Posledne dva roky sa to rapídne zhoršuje, je nejaká liečba? Alebo nejaky liek? Ci len vypáliť? Mam och strane veľa drobných. Ďakujem
Riešiť s dr
Ja som bola tento týždeň na odstránení. Pozerala som súkromné aj štátne, keďže som chcela vyriešiť všetky (skoro všetky). Robili mi to kombinovane aj laserom, cca 30 minút. A snáď aj 40 kusov. Mala som plno malých, hlavne na krku.
@oriesocek prosím Ta, je to bolesť? Alebo? A ak môžeš, koľko si platila? Ja ich mam určite viac, celu hruď posiatu, nikdy predtým som to nemala. 🤦♀️
@lietajucikoberec kde si kúpila roztok dik
Boli to, ale je to znesiteľné. Bola som na mickiewiczovej. Tam sa platí za pól hodinu 60 EUR. V súkromných bolo od počtu kusov a teda to by som zbankrotovala.
@marcellka32 na bioplaneta.sk, stal 5,99€, teraz som ho nasla uz len tu a o dost teda drahsi https://www.e-shop.vivatnatura.sk/lastovicnik-k...
Ja som mala na hrudníku robila mi to kožná s nejakým elektrickým skalpelom. Strasne to smrdelo spalenou kožou, dvíhal sa mi z toho pachu žalúdok, bolelo to riadne a do roka boli všetky spat a ešte aj viac mi pribudlo...

mala som taky roztok lastovicnik, pekne to odpadlo, neviem kolko vela ich mas, ci teda nie je vhodnejsie odstranit to u lekara