icon

Ako liečiť papilómy na hrudníku a krku?

15. nov 2024

Baby,mam cely hrudník a krk posiaty papilonmi. Posledne dva roky sa to rapídne zhoršuje, je nejaká liečba? Alebo nejaky liek? Ci len vypáliť? Mam och strane veľa drobných. Ďakujem

lietajucikoberec
15. nov 2024

mala som taky roztok lastovicnik, pekne to odpadlo, neviem kolko vela ich mas, ci teda nie je vhodnejsie odstranit to u lekara

stellarstar
15. nov 2024

Riešiť s dr

oriesocek
15. nov 2024

Ja som bola tento týždeň na odstránení. Pozerala som súkromné aj štátne, keďže som chcela vyriešiť všetky (skoro všetky). Robili mi to kombinovane aj laserom, cca 30 minút. A snáď aj 40 kusov. Mala som plno malých, hlavne na krku.

autor
15. nov 2024

@oriesocek prosím Ta, je to bolesť? Alebo? A ak môžeš, koľko si platila? Ja ich mam určite viac, celu hruď posiatu, nikdy predtým som to nemala. 🤦‍♀️

marcellka32
16. nov 2024

@lietajucikoberec kde si kúpila roztok dik

oriesocek
16. nov 2024

Boli to, ale je to znesiteľné. Bola som na mickiewiczovej. Tam sa platí za pól hodinu 60 EUR. V súkromných bolo od počtu kusov a teda to by som zbankrotovala.

lietajucikoberec
16. nov 2024

@marcellka32 na bioplaneta.sk, stal 5,99€, teraz som ho nasla uz len tu a o dost teda drahsi https://www.e-shop.vivatnatura.sk/lastovicnik-k...

kikusenka1
16. nov 2024

Ja som mala na hrudníku robila mi to kožná s nejakým elektrickým skalpelom. Strasne to smrdelo spalenou kožou, dvíhal sa mi z toho pachu žalúdok, bolelo to riadne a do roka boli všetky spat a ešte aj viac mi pribudlo...