Parazity v našom organizme
vedeli ste ze vecina problemou v nasom tele sposobuju prave parazity v nasom organizme ........ako aj rakovina ktora sa tvori prave s tychto parazitou a prave preto nasi vyskumnici nedokazu najst liek na rakovinu lebo nikdy neriesili pricinu v parazitoch ale stale hladaju liek na rakovinu vela probkemou na ktore nam daju doktori antibiotika a nam sa nachvilu ulavi a zase je problem spet ma nasvedomi prave parazit ludia ani netusia co vsetko sa v nasom organizme moze nachat tak rozne bakterie ze by sme ani neverili .....1 rok som chodila po kadejachych vysetreniach s bolestami brucha a zaludku bola som vsade aj na gastre kazdy mesiac som mala zavrate niekedy naval tepla a bolelo ma brucho objavovalo sa to raz za mesiac niekedy raz za 2 mesiace niekedy 2x do mesiaca ale az tento mesiac som sa zacala citit dost unavena nie kazdy den ale niekedy ano 2x som bola na pohotovosti stym ze sa mi rozklepali ruky a nohy aj sa mi hlava tocila dosla som na pohotovost a nic vsetko preslo a uz mi bolo dobre ked som tam dosla o tyzden znovu tak sa opakovalo to iste znovu som tam dosla a bolo mi dobre ani by som na tu pohotovost nesla keby som vedela co mi to sposobuje ale tym ze mi doktori tvrdili ze som ok a to mi robili viteri,krv vsetko proste na pohotovosti mi povedali ze nech idem ku psychiatrovi a na neurologiu ci to nemam psychicke tak som na druhy den isla stym ze som uz aj sama zacinala verit ci to predsa nemam stoho kedze doktory su neschopny psychiater mi dal nejake tabletky ze ked to pride nech si to dam samozrejme som si ich nedala bola som aj na rangene hlavy vsetko ok nakoniec som isla na diagnosticke cetrum kde vam daju sluchadka na usi a cely vas organizmus to snima pomocou frekvencii a buuuuum pripad virieseny mam v T .creve parazita ktory mi sposoboval vsetku tu habaturu a teraz sa konecne liecim prirodnimi likmi konkretne Pau D Arco a Herbal Star .....tymto chcem len upozornit nato ze dnesny doktory su neschopny a hladaju kade jake ine priciny a nepozeraju nato ze by clovek mohol mat v tele takychto parazitou nakazit sa nimi v dnesnej dobe je velmi lahke maso,zelenina zle umyta,ovocie,arasidy a mnoho inych za cely ten cas 1 rok a pol co som obbehala vsetky vysetrenia mi ani jeden doktor nepovedal ze to mozu byt parazity.....Parazit je velmi inteligenty zivocich ktoreho clovek len velmi malo prekukne ze je vnasom tele ale vsetky problemi ktore vnas pretrvavaju a nie a nie sa ich zbavit maju nasvedomi prave tieto parazity ako je bolest brucha,nafokovanie brucha,bolest zaludka,klbou,hlavy..........a mnoho inych problemou.......... Prejavy parazitou v tele mozu byt taketo ,obcasne tocenie hlavy,bolest brucha,zavrate,teploty len tak znicoho nic mnoho ludi to pripisuje prechladnutiam ale nieco zle zme zjedli apod..... Ale nie parazity su zakerne organizmi ktore vyhhladavaju zdravich jedincou aby mohli prezivat v nasom tele .........a preto chcem upozornit na to ak vas nieco dlhodobo trapi hladajte za tym parazity lebo pocase vam vysaju s tela vsetku energiu a znicia imunitu
Pridám sa d o debaty,zháňala som si aj ja na parazitarnu kuru lieky,všetko som si zohnala okrem toho praziquantelu.tak som rada ze som tu na túto tému natrafila🙂Mohla by som poprosit o kontakt odkial ho objednavas,alebo po pripade objednat?Napiste mi prosim na mail ada.briestenska@centrum.sk dakujem za skoru odpoved🙂
ahojte dievčatá, potrebujem radu. Mojej staršej dcérke (takmer 6 rokov) našli v stolici črevného parazita blastocystis hominis. Lekárka jej predpísala entizol tabletky, lebo tento parazit je na to citlivý. Vravela, že by bolo dobré, aby sa preliečili všetci členovia rodiny. Ja s manželom s tým problém nemám, ale mám ešte jednu dcérku, ktorá má len 2 roky a 4 mesiace. Tak neviem, či ten entizol mam dať aj jej. podľa lekárky áno, ale že vraj tento liek spôsobuje silné bolesti bruška. tak ju s tým nechcem trápiť, no na druhej strane by som chcela, aby aj ona bola odčervená (možno to chytla od staršej, hoci v jej stolici v labáku nic nenašli). Najradšej by som bola za nejaké prírodné preparáty, ktoré nemajú také nežiadúce účinky. Stolicu som obom dievčatám odoberala a nosila na vyšetrenie, lebo tá mladšia dcéra mala problém s krvácaním z čreva. 5 mesiacov mala krvavú stolicu. Teraz to už tri týždne nemá. Chodili sme na rôzne vyšetrenia /chirurgia, imuno )a všetko je v poriadku. myslíte si že tento problém môžu mať na starosti parazity? ďakujem Vám za vaše rady. veľmi mi pomôžu
prosím Vás , nie je tu nejaký odborník, ktorý by mi vedel povedať, či mi antiparazitiká pre psa môžu nejako uškodiť ?
Ahojte,len sa chcem podeliť s vami o skúsenosť.
Ja som mala ten ravo zapper,je to fakt dobrá vec,a nestojí veľa..orešák sa dá urobiť aj doma.
Moja kmotra má prístroj za 4 miliony(v sk),názov presne neviem,ale tiež sa ním zisťujú všetky druhy parazitov...vyšetrenie stojí 30 €
Moja kamarátka,má síce rakovinu,ale je to veľmi pozitívna osôbka,ktorá pobehala x lekárov, liečiteľov ,kurzy a neviem čo všetko..odôvodňuje "parazitov" že to sú "upíri" nejaké bytosti,čo sajú energiu..dávala si tie antiparazitárne kúry,strava atd .a parazity jej samé od seba zmizli vtedy,ked si niektorých ľudí dala od seba a zmenila to,že sa venovala viac sama sebe..
tvrdí,že problém je v hlave a že určite najdôležitejší je vnútorný pokoj..
a tých "parazitov " jej jedna liečiteľka odblokovala..chodi aj k 1 pani dr. a na to má špeciálni kúry,diety očisty,ale podstatné je,že sa to razantne zlepšilo..a parazity sú preč..
@sin_dy Ahoj, prosim ta nevies mi poradit, pred mesiacom som uzivala praziquantel aj moja rodina, liecila som sa na depresiu, postupne som lieky vysadila a dnes je to uz deviaty den, co ich neberiem a mam strasne abstaky, hnacky bez bolesti brucha, uzkost, nervozita ☹ neviem ci to vydrzim, mame aj zapper, nevies co by som si mala pustit, aku frekvenciu?Pisala si, ze ti zmizli depresie, trpela si nimi?
@monikamajova prosím ťa, čo to je ravo zaper?
@sin_dy Ahoj,
prosim Ta, vedela by si mi poradit aka je davka Zentelu pre 9 rocne dieta pri mrliach?? My sme po dlhodobom trapeni zisitli, ze dcerka ma mrle (vybrala si zive z posvy). Lekarka nam dala 1x 1 tabletku Zentelu a absolutne ziadna zmena. Teda my tie mrle nevidime, prisli sme na ne len nahodne ale sprievodne javy ako nervozita, vytok stale pretrvavaju, takze predpokladam, ze to vobec nezabralo. Od zobratia tabletky je to uz 9 dni bez zmeny.
Na pribalovom letaku je velmi divne davkovanie - ze od 1x1 tabletu po 2xdenne 5 dni ale konkretne davkovanie urcuje lekar. Ja som z toho uz tiez nestastna a rada by som vedela ake je spravne davkovanie pri tomto stave. Dakujem za kazdu radu.
@ebbi Ahoj, moja dcerka ma sice tri roky, ale tiez mala hlisty, davali sme zentel na odporucenie liecitela, kazdy vecer uzivala sirup zentel 7ml, tri dni po sebe, potom tyzden pauza a zase tri dni a dalsia sedemdnova pauza a nakoniec poslednykrat tri dni zentel, a bolo po hlistach - skrkavkach.Ak chces mozem ti dat kontakt na toho pana, on to aj predava a poradi.
@lubka72 je to pristroj, ktory ma rozne frekvencie, a zabija patogeny, skus si pozriet stranku wwww.zapper.sk alebo www.zapper.cz, tam sa dozvies viac.
@lubka72 je to prístroj na ničenie parazitov ale aj iných chorob...stránka je www.zappertechnology.sk
mam doma zapper, tusim je este v zaruke, ak by ste niekto chceli kupit..
@adnil1927 na depresie mam odskusane protiparazitalny balicek od jukl.sk a musis ho uzivat presnecpodla navodu 3 mesiace, potom dalej bylinky ako rodhiola, stavikrv mnohokvety - ten je uplna bomba, koloidne zlato a v najhorsom 5htp na podpotu produkcie serotoninu, vela slnka, pohybu a samozrejme vylucit zo stravy lepok a jest vela zelenej zeleniny.
@monikamajova a este jest vyvazenu zasadotvornu stravu a parazity sa nikdy nevratia 😉 a to odblokovanie je naozaj dolezite 🙂
@sin_dy ahojky,mozes mi prosim ta dat kontakt odkial objednam Praziquantel. bud do spravy alebo na mail veron94@centrum.sk,vopred dakujem 🙂
@adnil1927 a este som zabudla napisat, ze ak ti byva takto zle tak si aspon kazdy 3 den daj antidepresiva abo len malinku davku kadzy den, nemozes urobit taky drastak pre telo a 9 dni si nic nedat, vsetko musi ist velmi pomaly a nahradit to prirodnymi co som uz vyssie spomenula. A brat ich aspon pol roka a ked ti bude lepsie, tak aj tie postupne vysadit. Ale to su prirodne doplnky a nic sa nestane, ked ich budes uzivat aj cely zivot 😉
@nikusiak
@sin_dy
@mmichael
@kikusa8 u nas praziquantel (cesol) ako humanny liek sa nepredava........ja pouzivam nahradu....praziquantel pre rybicky....je to cisty praziquantel...overene v labakoch....cize ta ista latka...ja objednavam tu: http://www.numa.sk/produkt/prazikvantel-25g rozne mnozstva a za vybornu cenu..... s muzom si davam kuru vzdy v lete.....raz do roka (odporuca sa dvakrat.....nam satacir az...).......odvtedy nebyvame vobec chory, tym ymslim, za cely rok nemame ani nadchu!
@sorciera24 dakujem za odpoved...ako si to davkujete prosim ta?

@sin_dy mozem sa opytat, preco si dovazas ten praziquantel a zentel zo zahranicia, ked mate doma plazmovy generator? Nestaci ten na vsetky parazity?