Parazity v našom organizme
vedeli ste ze vecina problemou v nasom tele sposobuju prave parazity v nasom organizme ........ako aj rakovina ktora sa tvori prave s tychto parazitou a prave preto nasi vyskumnici nedokazu najst liek na rakovinu lebo nikdy neriesili pricinu v parazitoch ale stale hladaju liek na rakovinu vela probkemou na ktore nam daju doktori antibiotika a nam sa nachvilu ulavi a zase je problem spet ma nasvedomi prave parazit ludia ani netusia co vsetko sa v nasom organizme moze nachat tak rozne bakterie ze by sme ani neverili .....1 rok som chodila po kadejachych vysetreniach s bolestami brucha a zaludku bola som vsade aj na gastre kazdy mesiac som mala zavrate niekedy naval tepla a bolelo ma brucho objavovalo sa to raz za mesiac niekedy raz za 2 mesiace niekedy 2x do mesiaca ale az tento mesiac som sa zacala citit dost unavena nie kazdy den ale niekedy ano 2x som bola na pohotovosti stym ze sa mi rozklepali ruky a nohy aj sa mi hlava tocila dosla som na pohotovost a nic vsetko preslo a uz mi bolo dobre ked som tam dosla o tyzden znovu tak sa opakovalo to iste znovu som tam dosla a bolo mi dobre ani by som na tu pohotovost nesla keby som vedela co mi to sposobuje ale tym ze mi doktori tvrdili ze som ok a to mi robili viteri,krv vsetko proste na pohotovosti mi povedali ze nech idem ku psychiatrovi a na neurologiu ci to nemam psychicke tak som na druhy den isla stym ze som uz aj sama zacinala verit ci to predsa nemam stoho kedze doktory su neschopny psychiater mi dal nejake tabletky ze ked to pride nech si to dam samozrejme som si ich nedala bola som aj na rangene hlavy vsetko ok nakoniec som isla na diagnosticke cetrum kde vam daju sluchadka na usi a cely vas organizmus to snima pomocou frekvencii a buuuuum pripad virieseny mam v T .creve parazita ktory mi sposoboval vsetku tu habaturu a teraz sa konecne liecim prirodnimi likmi konkretne Pau D Arco a Herbal Star .....tymto chcem len upozornit nato ze dnesny doktory su neschopny a hladaju kade jake ine priciny a nepozeraju nato ze by clovek mohol mat v tele takychto parazitou nakazit sa nimi v dnesnej dobe je velmi lahke maso,zelenina zle umyta,ovocie,arasidy a mnoho inych za cely ten cas 1 rok a pol co som obbehala vsetky vysetrenia mi ani jeden doktor nepovedal ze to mozu byt parazity.....Parazit je velmi inteligenty zivocich ktoreho clovek len velmi malo prekukne ze je vnasom tele ale vsetky problemi ktore vnas pretrvavaju a nie a nie sa ich zbavit maju nasvedomi prave tieto parazity ako je bolest brucha,nafokovanie brucha,bolest zaludka,klbou,hlavy..........a mnoho inych problemou.......... Prejavy parazitou v tele mozu byt taketo ,obcasne tocenie hlavy,bolest brucha,zavrate,teploty len tak znicoho nic mnoho ludi to pripisuje prechladnutiam ale nieco zle zme zjedli apod..... Ale nie parazity su zakerne organizmi ktore vyhhladavaju zdravich jedincou aby mohli prezivat v nasom tele .........a preto chcem upozornit na to ak vas nieco dlhodobo trapi hladajte za tym parazity lebo pocase vam vysaju s tela vsetku energiu a znicia imunitu
@boraborscova jaj toto si myslela? prosim ta, to vobec nie su nejake grcky, ktore by uskodili..to mas vsade dneska......
ale ved dobre, moze byt aj ten druhy pripravok ucinny a dobry, ale zase netreba zatracovať preto Jukl...
Nam vyhovoval aj ten, ale dakujem za tip aj na toto druhe, znacim si, mozno vyskusame a uvidime... cena nie je rozhodujuca , pokial ma nieco pomoct. Aspon pre mna. radsej nedam na ine 😉
kazdopadne musim suhlasit, ze pre mensie dieta napr. 4-5r je jednoduchsie uzivat kvapky, ako vela tabletiek... kedze ja mam deti vacsie, u nas s tym problem naozaj nebol, ani u mna ani u partnera a balicek nam pomohol.
Ja som okrem toho brala este pripravky od dr. NONY, aby sa traviaci trakt aj hojil a liecil inak, obsahuju archabakteriu z mrtveho mora, tam clovek vidi citelny rozdiel uz po par dnoch, ze sa citi lepsie... brala som Rawseen a Ustnu vodu od nej, ta sa tiez uziva aj vnutorne ( su tam len bylinky v zlozeni), bol na nete aj podprobny popis davkovania, tento blby novy zakon, ktory zakazuje taketo veci prezentovat ako liečiva sposobil, ze vela veci a info muselo zmiznut.. bohuzial. ale da sa dopatrat k tomu, ako to uzivať... 3x denne pred jedlom asi 10minut asi 5-10ml.
@didi35 zabudla som odpovedat. Syn mal bolesti brucha, stery a vzorjy stolice negativne. Ale usg ukazali ze su zdurene lymf uzliny, tak mudr usudila ze su to parazity a nasadila zentel kt posobi plosne na viacero druhov, podla mba je slaby sle co uz, minimalne ho prestalo boliet brucho, ...
Pekne, najst take cosi v zachode tak ma picne 😀.
@sin_dy ano súhlasím, využila som niekolko baleni antiparaside a výsledok 0 .Nefunguju.
@ewca síce čítam vás prispevok o par rokov neskor ale nevadí mate svatu pravdu aj ja som bola na tom prístroji a bola som tam aj v tom case ako zhruba vy a teraz som sa isla dat ceknut po dvoch rokov lebo sa necitim dobre a veru zistili mi parazity co som doteraz este nikdy nemala a veru nasli mi to co som mala potvrdene aj od lekara ze je v norme a netreba riesit ako chlamydie a mykoplazmy a mam to na plucach samozrejme kazdy mesiac som pravidelne na antibiotikach a nasli mi aj papilovirus sice nastastie v zaciatku ale tiez vie sposobit vela problemov tak som sa zacala odparazitovavat a aj moje dve dcerky vraj co ma matka ma aj dieta pretoze ich bozkavame a ale mozu dostat aj zo stravy tak si prejdeme kurou preistotu vsetky tri a tieto hnusoby v tele mi sposobili potrat nedavno takze velmi dobre viem o com hovorite a ze to nieco ma do seba a veru kazdy sa o tom presvedci sam a mozem este povedat ze to pomohlo aj inym mojim rodinnym prislusnikom a citia sa ovela lepsie ked uz doktori nevedeli co by skusili 🙂 a preto je lepsie predchadzat problemom skor ako ked je neskoro a stane sa to co sa stalo mne a lekar na to len to podla statistik sa stava kazdej zene ze pride o babatko .....hmmmm tak kazdy si pomahame ako vieme .....tak sa drzte a nech sa vam darí a ste zdrava 🙂
baby, prosím vás, chcela by som odparazitovať celú moju mini rodinku, bývame často chorí ☹
malý ma 21mesiacov zachvílu..a poradili mi tú Clarkiu..davali ste to niektorá aj v takom nízkom veku???
dik
a este som sa chcela spýtať.. kde nam zmerajú parazity v tele? bývam blízko Nitry, čiže nejaké blízke okolie..
Najlepšie na parazity je zentel alebo vermox. Ja by som si to dala určite vyšetriť podľa pokynov lekára, oni najlepšie vedia, čo robia a ako sa toho zbaviť. Mám vlastnú skúsenosť.
Baby, aj ja by som mala zaujem o taku diagnostiku......o tom prístroji na východe niečo neviete, kde je?
ahoj mamicky asi troska blba otazka ale este som sa s tym nestretla. je rozdiel medzi mrlami a hlistami...Su aj take co v stolici nevidno volným okom a je ten zentel sirup na predpis alebo volnopredajny? dakujem
Ahojte! Chcela by som sa spýtať, že na lamblie -giardie je účinnejší zentel alebo entizol? Diagnostikovala mi ich pani Tomíková v TT s Diacomom.Doteraz ma liečili na helikobactera, aj po atb liečbe ma bolí žalúdok, škaredé vyrážky mám, myslím, že nebude helikobacter na vine... a veĺakrát mám nutkanie na vracanie, schudla som... Pomóžete?
necitala som celu diskusiu mozno to tu niekde je ak ano tak ma prosim usmernite ale velmi by ma zaujimalo ci tu niekto vyskusal na odcervenie tablety pre psov..
Ahojte! ...možno niekomu pomôžem - mojej mamine diagnostikovali Helicobactera - po nasadení antb. liečbe, ktorú žiaľ bohu musela prerušiť pre silné vedľajšie účinky sa dala zdiagnostikovať prístrojom SALVIA. Je to akupunktúrne meranie kde jej bola zistená prítomnosť helicobactera v žalúdku, v dvanástorníku a v tenkom čreve. Na základe tohto merania si nasadila doporučenú prírodnú liečbu. A výsledok sama bola prekvapená Helicobacter zmizol do 1 mesiaca!!! Keď išla na odber Dr. neveril ako sa ho tak rýchlo zbavila. Ak by mal niekto záujem o bližšie info poskytnem do správy. toto ma presvedčilo, že zdravotný problém sa dá poriešiť aj iným spôsobom ako nasadením chemickými liekmi.
Ahojte, prečítajte si knižky od Malachova, tam je všetko, aj prírodné recepty proti parazitom.

@boraborscova
@katrin21
Tych prípravkov je tak vela! Jedna kamoska pouziva balicek Jukla a druha si zase nevie vynachvalit ParaFight http://www.regeneraciazdravia.eu/parafight-p174 Doporucila jej to doktorka-homeopatka.
Jukla nemozu deti a prave kvôli nim to chcem najma. Asi kupim tie kvapky Clarkia, nech nemusia hltat kapsule.
@boraborscova ked mal Tvoj syn tie problemy, aj si ho dala diagnostikovat, ci si si to rovno vylozila ako parazity a zautocila na ne? Aj si videla cosi odchadzat z tela? Rozmyslam, ci to mam detom (4 a 6 r.) rovno nasadit, alebo najskôr diagnostikovat, ja sama idem na diagnostiku v utorok.
Mna sokovalo, ze ked sme sa v lete po 3 tyzdnoch vratili domov, tak vo WC vode boli male cerviky, vtedy som myslela ze pijavicky.... zeby tam zostali vajicka z parazitov a oni sa v tej vode vyliahli?!?! fuuuj! Temu studujem asi dva tyzdne a nestacim sa cudovat...