PCR test - výsledok
Test bol vcera robeny o 14:00 .. kedy Vam prisiel vysledok .. hlavne sa mi jedna ten pozitivny .. dakujem
O 11,00 robený test a výsledok na druhý deň o 17,00
Po 35 hodinach aj pozitivny aj negatívny (bola som ja a syn). Ked som si platila test tak v ten den prišiel výsledok.
Registrovala som sa cez korona.gov koli pozitivnemu priatelovi zijeme spolu v spolocnej domacnosti... a hlavne aj koli tomu ze som mala dva dni horucky 39.5 vcera som bola na pcr test o 14:00 a vysledok este neprisiel ...
Manžel bol včera 9:30 ,výsledok zatiaľ nemá.
Ja v sobotu o 11:30, výsledok v ten deň 19:45
my sme dostali az po 48 hodinach. vlastne uz sme mali ukoncenu karantenu ked prisiel pozit vysledok testu. 🙂
na výsledok majú 96 hodín, je úplne normálne a bežne, že ti ešte neprišiel výsledok veď neprešlo ani 24hod.. ja som bola včera o 13 a tiež nemám výsledok. Muž bol v sobotu o 14:45 a včera o 14:30 mu prišiel vysledok
vsak o tom do kolkych hodin pride vysledok, vzdy informuju v SMSke.. staci sa naucit citat 🙈
Mne prisiel vzdy v ten isty den ako bol robeny odber (v poslednom mesiaci 4 testy - cela rodina). Ale vysledok garantuju do 96 hodin takze treba cakat. Ak je priatel pozitivny a ty mas priznaky, isto bude pozitivny.
Ono zalezi kde bol test robeny aj napr mne v tt dosiel vysledok zakazdym v den odberu mame v BA prisiel asi po 15h
A prosim Vas ked priatelovi vysiel pozitivny test v piatok tak karantena konci v stredu? Ci utorok?