icon

Persen alebo De-press na tetániu

10. nov 2025

Ahojte co je lepsie na ukludnenie pri zaciatkoch tetanie?
Dr vravela,ze mam skusit najprv nieco volnopredajne
Magnezium uz beriem

anonym_96944a
10. nov 2025

persen.

zuzkaa1991
10. nov 2025

@anonym_autor mne zaberal depress 😇

autor
10. nov 2025
@zuzkaa1991

@anonym_autor mne zaberal depress 😇

@anonym_autor
@zuzkaa1991 tetania?

strawberry0797
10. nov 2025

@anonym_autor ani jedno. Na tetaniu treba vysoke davky magnezia, ak mavas panicke ataky, treba brat 1tab mag. aj 5x denne + 1x B komplex tab. Ak je velmi zle, vezmi 1tab vapniku (neber ho ale spolu s magneziom, inak sa nevstrebe). Takto ber kym neucitis ulavu (1 tyzden-dva), potom pomaly znizuj davky magnezia na 3x denne a takto ber niekolko mesiacov. Vapnik vyluc potom uplne. Po par mesiacoch zniz na 2x denne 1 tab magnezia a ber dlhodobo (ked prestanes, tetania sa vrati).

autor
10. nov 2025
@strawberry0797

@anonym_autor ani jedno. Na tetaniu treba vysoke davky magnezia, ak mavas panicke ataky, treba brat 1tab mag. aj 5x denne + 1x B komplex tab. Ak je velmi zle, vezmi 1tab vapniku (neber ho ale spolu s magneziom, inak sa nevstrebe). Takto ber kym neucitis ulavu (1 tyzden-dva), potom pomaly znizuj davky magnezia na 3x denne a takto ber niekolko mesiacov. Vapnik vyluc potom uplne. Po par mesiacoch zniz na 2x denne 1 tab magnezia a ber dlhodobo (ked prestanes, tetania sa vrati).

@strawberry0797 mas skusenosti?

autor
10. nov 2025
@strawberry0797

@strawberry0797 a ktore magnezium?

strawberry0797
10. nov 2025
@anonym_autor

@strawberry0797 mas skusenosti?

@anonym_autor bohate skusenosti. Mala som tetaniu, vyse 12 rokov som nemala atak. beriem magnezium.

autor
10. nov 2025
@strawberry0797

@anonym_autor bohate skusenosti. Mala som tetaniu, vyse 12 rokov som nemala atak. beriem magnezium.

@strawberry0797 mne niekedy zabera aj tento

strawberry0797
10. nov 2025
@anonym_autor

@strawberry0797 mne niekedy zabera aj tento

@anonym_autor je ich vela, vygugli si. Ja som brala na zaciatku magnezium malat alebo bisglycinat (neprehanaju). Kupovala som velke balenia po 100 tab, tie sa viac oplatia. Hentie shots mas tak na 2 dni. Problem je, ze telo nevie naraz vstrebat velke mnozstvo magnezia, preto treba ho treba brat viac krat denne.

autor
10. nov 2025
@strawberry0797

@anonym_autor je ich vela, vygugli si. Ja som brala na zaciatku magnezium malat alebo bisglycinat (neprehanaju). Kupovala som velke balenia po 100 tab, tie sa viac oplatia. Hentie shots mas tak na 2 dni. Problem je, ze telo nevie naraz vstrebat velke mnozstvo magnezia, preto treba ho treba brat viac krat denne.

@strawberry0797 prosim ta a teraz ake beries

strawberry0797
10. nov 2025

Ja si kupujem velke balenia, napr. od GymBeam alebo Now Foods. Neviem, ci sa mi podari dat linky, nechcem robit reklamu, ale nevidim inu moznost...

https://www.naturawit.sk/product-slo-868-Now-Fo...

https://gymbeam.sk/magnezium-chelat-bisglycinat...

https://gymbeam.sk/magnezium-malat-gymbeam.html...

autor
10. nov 2025
@strawberry0797

@strawberry0797 vapnik kolko od magnezka?a to jedno aky?

strawberry0797
10. nov 2025
@anonym_autor

@strawberry0797 vapnik kolko od magnezka?a to jedno aky?

@anonym_autor vapnik hociaky, staci 1 tab denne, ale to len v pripade, ze mavas panicke ataky, lebo sa rychlejsie vstrebava ako magnezium. Ked na mna isiel atak, dala som si vapnik a atak presiel. Ale nesmie sa brat viac ako 1 tab denne, lebo ti moze sposobit ine problemy, taktiez sa nesmie brat dlhodobo (brani vstrebavaniu magnezia a inych latok). Takze naozaj len ked je najhorisie. Vapnik si daj aspon 2h po magneziu.

autor
10. nov 2025
@strawberry0797

@anonym_autor vapnik hociaky, staci 1 tab denne, ale to len v pripade, ze mavas panicke ataky, lebo sa rychlejsie vstrebava ako magnezium. Ked na mna isiel atak, dala som si vapnik a atak presiel. Ale nesmie sa brat viac ako 1 tab denne, lebo ti moze sposobit ine problemy, taktiez sa nesmie brat dlhodobo (brani vstrebavaniu magnezia a inych latok). Takze naozaj len ked je najhorisie. Vapnik si daj aspon 2h po magneziu.

@strawberry0797 ano mam aj ataky,ok dakujem

luciq1
10. nov 2025

@anonym_autor skus brainmax sú na to dobre recenzie ,, tiež som hľadala googlila ja mam ten fialovy obsahuje az 200 mg horčíka,,zistila som ze magnerot je veľmi slabý aj keď píše ze je 500 mg nedaj sa oklamať skutočnosti obsahuje len 35mg horčíka co je veľmi málo

zuzkaa1991
10. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
@zuzkaa1991 tetania?

@anonym_autor ano plus uzkostne stavy panicke ataky som mala...ale.vyskusala som persen gs axiolan a potom depress som objavila je pravda ze vyse roka som nemusela nic používať ale ten depress ukludni telo....manzel.uz si sam pytal párkrát...raz som mu dala ked.mal tazky týždeň v praci vela toho potom nespal par noci tak som dala a pochváloval.si ze ho ukludnillo pekne

strawberry0797
11. nov 2025

@anonym_autor prvych par dni treba nejako pretrpiet, potom by sa to uz malo zlepsovat. Drzim palce, bude dobre, uvidis 😉