icon

Pijem príliš veľa vody? Skúsenosti a rady

10. nov 2023

Ahojte, mam taky problém... za deň som schopná vypiť aj 6 litrov vody a cez leto ešte aj o 2l viac... som z toho zúfalá lebolen za večer vypijem 2 a pol litra vody.... mate alebo mali ste aj vy takýto problém? Som z toho zúfalá už

Strana
z2
autor
11. nov 2023

Nie, nie je to zlozvyk stále cítim smäd😃 ďakujem pekne v pondelok zájdem doktorovi

autor
11. nov 2023

A nie, nesportuje nepracujem som na MD

mamamasama
11. nov 2023

Tiez som takto pila vodu. U mna to bol zlozvyk. Teraz to tu dokazem obmedzit na 3l denne. Proste si dam rano na stol dve 1,5l flase a viem, ze viac uz nie. Aj keby som bola uz vecer neviem ako smadna, nedam si. Vyskusaj

blunka
11. nov 2023

Aj pri LEN zlozvyku ten smäd cítiš (v ústach). To nie je len že ti ruka skáče po fľaši s vodou 😀. To je psychogénny zvyk že máš smäd, nevieš to vôľou ovplyvniť.
Keď som vedela že NIČ nenašli ani v nemocnici a videla výsledky cielene som začala menej piť (aj keď som bola smädná som sa nenapila aj keď ma trhalo za vodou) a po čase sa to upravilo a už telo zrazu takú potrebu vody nemalo. Tak viem že to bolo psychogénne. Ale ten smäd bol v ústach pociťovaný ako naozajstný smäd.

majamat
11. nov 2023

@karush no ano. toto si clovek zapamata. niekedy si clovek vytrpi jak kon. videla som podobnych pripadov viac.

Strana
z2