Pískanie pri nádychu a neustále hlieny
Ahojte.Poprosim vás o radu,ak tu máte niektorá rovnaký problém.Asi trištvrte roka mi zvykne pískať v prieduskach pri hlbokom nádychu a tvoria sa mi hlieny v hrdle stále musím odkasliavat,bývam častejšie chorá a keď už som ,tak mi to ide rovno na priedušky.Doktor mi dal atb,ktoré zabrali na pár dní ,potom lieky na alergiu ktoré zaberali len ,keď som ich brala....a čo ďalej...je to dosť otravné a mám z toho úzkosti.Chcela by som byť opäť v pohode ,nikdy som alergie ani nič nemala mám 36 rokov a cvičím zdravo sa stravujem,plesne doma nemáme aspoň myslím,ak sa niečo objaví odstránime to hneď....je tu niekto kto trpí napr alergiami a má niečo podobné skoro po celý rok a dá sa to eliminovať,alebo sa toho úplne zbaviť?Ďakujem vám za každu radu ...
@anonym_autor Ahoj, tou alergiou to moze byt, cize lieky treba brat v takom pripade, ked ju mas realne potvrdenu alergologom a konretne na co si alergicka. Ak ti to dal obvodak len odhadom, ze si alergicka, tak si pytaj ziadanku na alergologiu a nech ti presne zistia na co alergiu mas a nastavia presnejsiu liecbu, mozno by stalo za zvazenie ist aj ku pneumologicke, aby vylucili/potvrdili napr. zacinajucu astmu alebo nieco ine v ramci dychacej sustavy. Z takehoto popisu sa tazko nieco naisto urci. Drz sa
To, ze si nemala alergiu a nemáte doma plesne, o ničom nevypovedá. Plesne v organizme môžu byť aj ked doma ich nemáš, podobne chlamýdie. Podľa mňa treba vyšetrenie u alergologa.

Však musíš sledovať podľa penového kalendára na čo reaguješ a další rok si dávať antihistaminika už v predstihu aby si čo najviac zmiernila príznaky