Plakali ste pri bolestivom vyšetrení u lekára?
Mne sa to včera stalo. Vyhrkli mi slzy kvôli bolesti. Na orl pri tej hadicke do nosa. Nejaký bod ma tam veľmi zabolel. Až sa hanbím.
Plakala a riadne, aj som sa od bolesti pocikala. Naprávali mi zlomenú ruku.
vyhŕknuté slzy nie sú ani plač ako taký, ale áno u zubára pri rezaní ďasna okolo odumretej osmičky a keď ma videl, hneď pichal ďalšiu injekciu od bolesti
čo plač. ja som sa už aj pocikala 😂
Ano vyhrkli mi slzy pri odbere krvi. Sestricka mi nevedela napichnut zilu,tak sa toho ujala doktorka a ta mi tam tak zaryla ihlu az mi slzy vyhrkli. Nehanbila som sa za to vobec. Ved to nie je hanba.
Mne robili minulý piatok punkciu v oboch prsníkoch a tiež mi nebolo všetko jedno síce som neplakala ale bolo mi zle predychavala som Sestricka mi musela dať vodu . Nehanbím sa za to proste to neviem ovplyvniť .
Plakala som na pohotovosti ked mi sili porezany palec na ruke, vraj dali umrtvovak ale neverim ze naozaj a este som plakala pri operacii nohy v lokalnej anesteze ani nie od bolesti ale od nervov, ze za plachtou bola moja noha, nad nou 5 ludi mi do nej rypali a ja som si to predstavovala ako to vyzera a pol hodinu v kuse som plakala. A porod samozrejme, ked mi pichali epidural. Nech si myslia co chcu, som len clovek.
Keď som skončila na pohotovosti v 6m a nevedeli, či budem rodiť, či je malý okey a že mám ísť odkázať manželovi, nech mi ide domov po veci, ja ostávam v nemocnici. Najprv som plakala pri doktorovi, vravela mu, nech si ma nevšíma, že sú to len hormóny a potom na chodbe pri manželovi od strachu.
A keď som bola malá, u zubárky slzy boli bežné.
Nie je sa za čo hanbiť.
Raz som sa rozplakala u gynekológa, keď mi oznámil, že môjmu bábatku nebije srdiečko a prestalo sa vyvíjať. To som tam sedela, kukala mu do očí, začali mi slzy tiecť a rozrevala som sa ako malé decko. Nikdy sa mi toto pred tým nestalo. Doktor bol veľmi empatický a nemala som potom z toho blbý pocit. A raz som od strachu odpadla zubárke v kresle. To bola tiež zaujímavá skúsenosť pre mňa a aj pre ňu. Ale zvládli sme aj to.
@rozculena ja som členok zlomila, a revala som pri príchode na pohotovosť, a keď ma vyzuvali z topánky skoro som umrela od bolesti
Ja som neplakala ale kričala od bolesti keď mi bez umrtvenia rezali na chirurgii chrbát, mala som tam zapálený hnisavy vačok
Ďakujem, trosku ste ma ukludnili. A ako na to reagovali lekári a personal? Ten môj prestal s vyšetrením a spýtal sa čo sa deje, keď videl slzy.
no ja zatial nie,ale sesternica ževraj raz ked jej dávali dole zubný kameň🙂 a ešte dostala aj vynadané že aké robí cirkusy dospelá vyše 40 ročná osoba..že takto sa nesprávajú ani deti u nej na hygiene.Odvtedy nechce na toto odstraňovane k nikomu.A priznám sa,že aj ja sa bojím tam ísť odkedy mi to opisovala
@rozculena ušná mi zrazu (bez upozornenia) pichla niečo (ihlu) do vnútra ucha. Mala som cca 13-14. Mama sedela v čakárni a ja na zemi v ambulancii. Ako decko by som opísala asi šialenú ušnú v plášti, na hlave zrkadielko, ktorá zneškodnila pacienta.
Spýtali sa či je v poriadku a môj zubár ten vie ,že aký mám stres a strach ,tak ten mi vždy povie,že hneď ak niečo,len trochu mám povedať,ale on ma najprv poriadne vopícha a až potom robí čo treba
Aaale.prosim ta... poplacem si u očnej pravidelne :D ale napr keď mi pichali injekciu do päty tak to som si porevala, aj ponadavala... (lekar bol.srandista, mlady chalan, vždy sme sa dohodli ze rýchlo pichne a uteká prec :D ako fakt jikde inde taky cirkus, členok, koleno ôk.. ale ta päta... ) a ako na potvoru som skočila o rok na sklo a chirurg ze to treba zasit a zase injekcia do päty:D som si poplakala :D a boli s tým v pohode, hlavne nech sa nehýbem :D
U zubára som recala ako male decko počas zakroku od bolesti a ešte som aj aukala a prosila ju nech nič už nerobí
jasne naposledy na traumatologii ked mi rezali bez umrtvenia nekrotizovanu cast flegmony na bruchu plus vypustali absces 6 cm hlboko (vyskrabavali) najhorsi bolmvyplach peroxidom a robili to opakovane pat dni ob den
Plakala na zubnej pohotovosti.Slubili mi, že má zoberú prvu sedela som tam hodinu predtým a zobrali niekoho iného🙂zub išiel hneď von
Ja vtedy, keď som l onlologicky chorému otcovi, čo zvládal prejsť pár krokov po dome, volala sanitku, lebo ťažko dýchal a sestrička ma zvážila, že prečo ich opravujem, veď je chodiaci. Nakoniec so zápalom pľúc a covidom sloncil v nemocnici. Sanitku som volala na podnet onkologičky.
ja som sa rozplakala taxikarovi ktory ma viezol domov po tom ako mi vyrezavali z bruska palca na nohe morskeho jezka... a revala som aj pred prvym cisarskym
Ja som revala keď som ako prvorodička prišla do pôrodnice, mala som zelenú vodu a pichli mi vyvolávačku… nikdy viac. Veľký stres aj bolesť zároveň. Sestrička mi vravela že nemám revať že budem zachvíľku matka, ako si to predstavujem 🫣
@deti95060810 neviem😐doteraz ma to nenapadlo 😕
Zaslzil som pri gastroskopii, ale nebolo kedy sa tým zaoberať lebo hneď ma brali na kolono 🙂

mala som problémy so zubom,revala som od bolesti celú cestu tam,aj od nej,aj som sa s revom vrátila,nech čosi robí,lebo skapem od bolesti....
keď som si vyvrtla členok a cudzí ľudia ma zbierali z chodníka a revala som aj v záchranke....