alopecia možno
@alex20081 čiže vidno evidentný problém že?
Ja u teba problém vidím, evidentne ho máš aj s kožou podľa tej farby.
Musis to riesit s fakt dobrym trichologom. Vedia neskutocne pomoct ale samozrejme nejedna sa o 1 navstevu. Ale stoji vysledok za to. Ja nemam skusenost ale v Reflexe o tom bola reportaz a som mala otvorenu pusu. Skus najst na nete a popozerat ci nemas v okoli niekoho...
Rednutie hej
ano určite aj ja to mám navyše aj seboreu. Bojujem s tým tri roky a neviem si rady
nie plešatenie to nie je. možno ti zredli vlasy. mávaš takto stále cestičku? niekedy je fajn zmeniť trocha účes alebo presunúť trocha cestičku, aby sa vlasy takto neukladali
Určite to treba riešiť
Obyčajne rednutie vlasov..skus vitamíny doplniť.
Rozhodne to nie je obycajne vypadavanie vlasov. Zevraj ked len klasicky vypadavaju, tak vypadavaju po celej ploche hlavy. Ale ked to vidiet na urcitom vzore, napr. cesticka alebo na niektorej ploche - krater, tak ide o problem, alopeciu. Toto by som riesila s lekarom.
vitaminy a kolagen by som doplnila a nenosit vlasy v cope a vyšetrit hormony
@modrymotyl8 ako si to riesilapotom?
Ženská alopecia začína práve tak, že redne cestička a časom sa zväčšuje. Ak je to genetika, nepomôže žiaľ nič. Ak hormóny, nedostatok zeleza, môžu pomôcť vitamíny a vodičky.
@alex20081 nijak ...
@alex20081 mala som krásne, husté vlasy potom začali padať. A ostala mi iba spomienka na vlasy☹️
@modrymotyl8 😔 ale na foto máš krásne vlasy, ak si to ty 😉
Ale je to tak ako píšeš, ak je to genetické a môžme dediť aj po plesatom dedkovi, nepomôže nič.
@adara777 na foto je Gigi Hadid, ale nemám problém sfotit aj svoje vlasy😊
@modrymotyl8 Gigi 🤭? Ale aj ty máš fajn vlasy. Chápem, že ťa mrzí keď si mala hustejšie, ale ešte stále máš krásne 👍
@modrymotyl8 coze vsak mas brutalne vlasy. Ja nemam ani len polovicku z toho. Sem tam mi trci nieco,co sa uz ani vlasmi neda nazvat. Ale ved tvoje su uplne ok
Áno zájdi ku kožnej
Ahoj 👋 Aj ti vypadávajú vlasy ? Alebo to máš len tam kde máš cestičku ? Ak niekomu padajú vlasy vo väčšom množstve, tak v prvom rade treba nájsť príčinu. Vypadávanie vlasov môže byť zapríčinené hormonálnymi zmenami, po covide, pri problémoch so štítnou žľazou a podobne...
Určite odporúčam liečbu bylinnou cestou, ak chceš vedieť viac info, tak kľudne mi napíš správu 😊

Nie