Pľúcna ventilácia viac ako 4 týždne
Pekný deň, mali ste prosím niekoho na pľúcnej ventilacii viac ako 4 týždne a prežil?Tatino momentálne bojuje na ARE v Malackách, prognózy nie sú dobré,ale stále veríme, že to dá. Ďakujem za odpovede 🙏
Nesledujem to, ale počet hospitalizovaných klesá či nie? A čo som tiež tak zachytila tak omikron je ešte slabší
@matkahelka som si istý, že sa na tri dávky robili štúdie... presné parametre nepamätám, ale viem to preto, že výsledok bol taký, že tam bol rapídny nárast ochrany oproti dvom dávkam pri Delte. Preto všetky štáty rýchlo nabehli na tretiu dávku...
Či sa robili štúdie na tretiu dávku po 3-4 mesiacoch, to neviem... prvotná štúdia bola robená určite pri dlhšom intervale (tipujem 6-9 mesiacov), veď kým neexistovala Delta, dve dávky boli dostatočné, takže nebol dôvod vôbec analyzovať tretiu dávku po kratšom čase.
Každopádne, nikto nikoho nenúti ísť sa očkovať po 3 mesiacoch od tretej dávky.
Ja som napríklad išiel na tretiu dávku 1,5 mesiaca po prekonaní Delty. Tiež na to nie sú žiadne štúdie, ale určité veci sa dajú s vysokou pravdepodobnosťou predpokladať na zákalde iných dát. Bolo to však moje rozhodnutie, kľudne som mohol ísť aj neskôr. Lengvarský mi nestál s pištoľou pri hlave.
@matkamirko pozri, ak máš pochybnosti, je to v poriadku...ja keby som išiel na vakcínu o mesiac skôr, tak by som si myslel, že som z nej dostal pásový herpes. Proste zdavotné komplikácie niekedy prídu a niekedy to je zhodou okolností vtedy, keď sme sa dali zaočkovať. Ale to neznamená, že nehovoríš pravdu... možno to, čo si opísala, je spôsobené vakcínou. Za seba môžem povedať, že nikto u nás v rodine nemá žiadne dlhodobé vedľajšie účinky z vakcín. A to sme všetci poočkovaní 3x. Každopádne, ja nikoho nepresviedčam, aby sa išiel zaočkovať. Ja len nechcem, aby sa tu šírili totálne bludy a výmysly. Sama si videla to vyhlásenie EMA a ako si to antivaxerka s vysokou školou života interpretovala.
@aniky0507 znama bola dva mesiace a prognozy neboli dobre. Jeden den lepsie,iny den na zomretie a takto sa to stiedalo. Prezila,ale pluca uplne znicene. Hlavne je,ale ze zije a nejako sa bude davat dokopy,no uz aj najobycajnejsia nadcha ju moze znova polozit. Ucinsa vsetko nanovo. rozpravat,chodit,vykonavat potrebu atd. Drzim palce,nech sa coskoro uzdravi a ma aj on stastny koniec. Pri kovide sa stav meni zo dna na den a najhorsie je to cakanie a stres.
@aniky0507 Je mi to ľúto,
Dovoľ mi aspoň takto na diaľku ti vyjadrí Úprimnú sústrasť 🖤
Mne tatino umrel minulý rok ....v Júni nie na Covid ...ale krátko po očkovaní .
Viem čo prezivas, je to ťažké obdobie , nebudem ti písať že to prejde lebo to není ľahké a mňa to drží do teraz stále na nho myslím pozerám foto no snažím sa to prijať tak že každý človek na svete má vymedzený určitý počet dní svojho života....ďakujem Bohu za to že mohol byť mojím ockom a za chvíle s ním strávené
@evamarek77 ďakujem ♥️
@vanda323 To mi je veľmi ľúto tiež sa drž a ďakujem♥️ tohto som sa bála, že sa zaočkuje na moje naliehanie a bude mať komplikacie, preto som naňho netlacila aj keď nebol úplne proti, ale stále to odkladal😥 a nakoniec si to vyčítam, že som mala naliehať a bol by tu a tešil sa z vnúčat, ktoré tak miloval💔😥
@klip0 tak vravia lekári. Aj v nemocniciach majú oveľa väčšiu šancu očkovaní ako neočkovaní. Každý si už sám vybral akou cestou pôjde..
@sasa1310 Vy už musíte byť dobre vygumovaná,to čo je že pokiaľ je očkovaný,tak to prežije???!Pre info tí,čo sa dali zaočkovať podochli poznám aj dosť ľuďí,tak pani zas nedávajte negatívne názory,kto chcel sa dal.A pre info na nie som a ani sa nedám,keď budem chceť zdochnúť,tak sa dám.Pekný deň
@sasa1310 Vy už musíte byť dobre vygumovaná,to čo je že pokiaľ je očkovaný,tak to prežije???!Pre info tí,čo sa dali zaočkovať podochli poznám aj dosť ľuďí,tak pani zas nedávajte negatívne názory,kto chcel sa dal.A pre info na nie som a ani sa nedám,keď budem chceť zdochnúť,tak sa dám.Pekný deň
@mackar3p si vyšla z jaskyne po 3,5 roku?
@sasa1310 teraz mi to naskočilo výpadok alebo čo
@mackar3p myslím, že u teba pôjde aj o iný výpadok, mimochodom sme očkovaní tri krát celá rodina, vrátane starších členov a zomrela len babka vo veku 95 rokov, pred rokom, všetci sa tešíme našťastie pevnému zdraviu, len toľko k tomu.
@mackar3p myslím, že u teba pôjde aj o iný výpadok, mimochodom sme očkovaní tri krát celá rodina, vrátane starších členov a zomrela len babka vo veku 95 rokov, pred rokom, všetci sa tešíme našťastie pevnému zdraviu, len toľko k tomu.
@anonym_7528b7 ja si nemyslím ja to viem a na tvoju úroveň sa určite neznížim a navyše v mojom okolí to bolo potvrdené inteligentka,takže počúvaj ďalej Matelka a očko je sloboda a kto sa dal sa dal kto nie,tak nie.Každý má právo na svoj názor a presviedčať druhých o svojej pravde je irelevantné.

@aniky0507 Ajooj, posielam ti velkeeee objatie ♥️ a veľa síl...verím že to zvládne tatko že príde čoskoro domov uvidíš...veľmi veľmi mu to prajem nech to zvládne