Pľúcne chlamýdie
Pľúcna doktorka mi zistila z krvi pľúcne chlamýdie. Chorá som už asi tri mesiace a teda fest. Chcela by som sa ale spýtať, či ste niektorá prekonala tieto potvory, čo Vám pomohlo a čo nie. Lebo čo som sa dočítala na nete, tak to ma nenadchlo. Teda, že sa to nemusí dať vyliečiť a podobne. Podotýkam, že nie som tehotná ani kojaca, teda nemusím brať ohľad pri liečbe na nikoho okrem seba. Ďakujem.
Takze baby. Beriem antibiotika 2krat denne+ 2tabl.serrapeptazy+ 2tabl.NAC+ 2 tabl.extr.z oliv.listov+ 4tabl.chlamydilu a probiotika. Je to dobre?
Baby a to ste na pnke? Alebo normalne chodite do prace?
@mirka12011 to sa chodi do prace, netreba PN, iba ak vzplanie choroba, napr. zapal pluc .. lebo aj to moze.. dcera tak mala ....
@katrin21 no lebo mna uz dnes na pnku chcela poslat a to ma zatial len podozrenie cakame na vysledky .... a kedze teraz mame v praci kopec prachu z prerabok neviem ci by pnka nebola vhodna pre mna v tomto pripade....😢 asppn oddychnem
ja som bola 3x po sebe PN, lebo som sa citila pod psa a strasne kaslala a pri poslednej som mala aj horucky
@knajula no ja mam taky "tuberacky" kasel uz 8mesiacov a az teraz zastupujuca dr mi povedala to co ja som tvrdila od zaciatku ze ci to nebudu chlamydie a unavena som neskutocne akoby som normalne 2fazove trenings mala uplne ko
@mirka12011 no presne, ako zbity pes..kup si oreganovy olej, ten je na kasel fantasticky--ja som sa skoro dusila..zelene chuchvalce som mala a do tyzdna sa to vycistilo..az po 2. som prosila o test na chlamydie a hned super atb mi dala, ale velmi silne. Dnes by som to riesila tym elixirom ave natura, co aj tetableta odporuca. Uzivam ho na imunitu.
@knajula no ze uplne ako padavka sa citim pricom ja vydrzim vela a normalne sa citim uplne mizerne.....skusim dakujem
@mirka12011 A to este po atb byva Herx syndrom, ked tie potvory hynu, vypustaju do tela jed a zas sa citis ako pes..ja bola odrovnana asi 2 mesiace, potom sa to vracalo, ale uz dobre, len to trvalo asi 1/2 roka, ked to bolo ako na hojdacke. Ze ten cas som brala az 7 atb. Ten elixir ze nici aj helicobaktera, tak isto aj chlamydie.
@knajula ale pozitivum 2 mesiace prazdniny s detmi.... cez leto parada aspon pestunku nemusim hladat...najdeme pozitivum v negativnom co ine odtava len nech uz sa necutim ako na zaciatku tehu unavena uz o 14tej hihi
😀😀 tak tak, bude lepsie..ja som znizila hodnoty na minimum, aj ked stale budu v krvi ako dokaz o prekonani..ved som nakupila pripravkov vtedy a hadam som 3x denne aj po 10 ks uzivala..inac aj ja som Mirka 🙂
@knajula hihi pekne meno mas 😘
@mirka12011 vsak pekne? Hlavne nech sme zdrave.
Zienky, ked ste mali plucne chlamydie, zistili vam aj EBV a CMV virusy?
Cytomegalovirus a EB virus co sposobuje mononukleozu. Na infekcnom mi zistili vysoke protilatky v krvi. Ze som to prekonala.
Uz ho mam. Beriem ho treti den. Davam si ho rano a vecer po 2ml. Je to ok?
@ivick ano, aj ja si presne tak davam...ale ak by ti bolo v priebehu tyzdna zle (nevolnost a hnacka), tak si kvapni len par kvapiek citrona, aby voda nezbelela..ale neprestan...to je dobra reakcia (ja som mala zimnicu a horucku, slabu nevolnost, ale inac bez bolesti) a to znamena, ze to ucinkuje, ak tam nieco je..v lekarni maju (u nas aspon zdarma nacapuju) demineralizovanu vodu (len sklenu flasu treba doniest), lebo ta je najlepsia
Mozem to davat do tej filtrovanej vody z Brity?
Ano, ale skor prevarena aby bola, ale top je ta z lekarne demineralizovana
Baby aj vy ste popri chlamkach prekonali mononukleozu? Mali ste CMV a EBV virusy? Neviem co je horsie, lebo ani tohto sa clovek nezbavi a prejavi sa to pri oslabenej imunite.😢
V utorok som dobrala antibiotika a vcera strasna zimnica a teplota. 😢 Hrdlo pobolieva,cele telo, neskutocna unava. Este stale neskapali tie potvory? Nepoznate niekoho kto ma z toho dostane? Odbornik alebo nejaka klinika?
To je reakcia ze hynu..herx syndrom..dobre znamenie. Len vydrz...a aj na elixir reakcia..tiez dobre znamenie..len vydrz..tonaj mne sa asi 3x zopakovalo..na imunitu napr.Bronchovaxom..do ust si strekni elixir s vodou zriedeny.
Prosim Vas ako su prenosne chlamydie ? Daju sa prenasat bozkom ? Dakujem za odpoved

Dakujem vam pekne za rady. A z akej stranky si mam najlepsie objednat tie veci NAC a citricidal? A este asi som dokojila, vsak?