icon

PNka a vychádzky

hu3hu3
23. okt 2018

Baby, mam zdravotne problemy s ramenom a chcem ist k svojej obvodnej nech ma da na pn. Moze mi obvodna napisat hned vychadzky ked budem pn,? Mam dcerku a potrebujem ju davat i bravat do i zo skolky. Dakujem

pribinak
23. okt 2018

Jasne, normalne jej to povedz

korunka1
23. okt 2018

No neviem či to má SP v pokynoch, ale doktor vypíše vychádzky až po týždni, ak nie viac. Nespoliehala by som sa na to, ale za opýtanie nič nedáš

sivana09
23. okt 2018

Nie je pravda ze vychadzky mozu byt az po týždni. Presne zajtra budem na pnke dva tyzdne a vychádzky mam od tretieho dna pnky. Ja myslim ze mozu byt aj od zaciatku pnky, závisí od zhodnotenia lekára.

misinka08
23. okt 2018

Ja som mala vychádzky od prvého dňa. Presne kvôli malému a škôlke. Ale asi závisí od dg.

iwka_77
23. okt 2018

Jansé, že môže, treba sa s ňou hneď dohodnúť a nech ti ich aj nejak prispôsobí

marlenka222
23. okt 2018

Vychádzky závisia na diagnóze. Pochybujem že doktorka dá len tak vychádzky ak je nejaká vážna diagnóza ktorá ovplyvňuje život. Apropo na PN je automaticky že nesoferovat? Lebo ja som v kolónke mala že neodporúča ani šoférovať počas choroby. A ohľadom vychadzok- nemala som celé 4 mesiace! A v ďalšej kolónke že sama nemôžem ostať - neviem kto mal so mnou byť či stačili 2 deti alebo pes a mačka alebo dospelý človek:D mala som striedavý tlak -nizky/vysoký, vysoký/ stredný... Nízky/stredný atd

viera77
23. okt 2018

PN som skoro 2 mesiace, tiez vaznejsie problemy s pohybovym aparatom, vychadzky od 3-tieho dna, povolene su 2 hodiny rano a 2 hodiny poobede, cas vychadzok som si sama zvolila podla deti (skolka/skola). V pripade, ze sa z nejakych dovodov potrebujes zdrzat/zdrziavat na inej adrese, musis to vopred najprv konzultovat s tvojim lekarom. Ak to tvoj stav dovoluje, lekar moze povolit zmenu adresy a urobi zapis do zdravotnej karty - pre pripad, ze by ti v tom case prisiel na kontrolu zamestnanec SP.

domushka20
23. okt 2018

@hu3hu3 ahoj ja som bola aj som stále na PN a vychádzky som dostala až po mesiaci asi to záleží od lekára a možno aj podľa toho s čím tam ideš niekto nedáva ani vychádzky čo viem

andula09
24. okt 2018

@domushka20 Všetko to záleží od diagnózy a od ošetrujúceho lekára, sama som sa presvedčila na vlastnej koži, že nie je lekár ako lekár 🙂