Po dlhom čase k lekárovi
Ahojte je tu niekto taký kto nebol dlhšie u gyn a potom išiel a bolo všetko ok?.ja idem zajtra po dlhom čase a bojím sa neskutočne ..musím si dávať lieky na ukludnenie 😢
A prečo nechodíš každý rok na preventívnu? Nechcem tá strašiť ale kvôli tomuto odkladaniu sa väčšinou príde na choroby keď už sa nedajú liečiť. Čo sa týka gynekológa ja mám z toho obrovský stres čiže do roka a do dňa som tam ako na koni a prvá cakam v čakárni. Teraz sú rozne gynekologické choroby rozšírené, tak, že treba naozaj chodiť každý rok to iste aj sono prsníkov. Držím ti palce a máš poučenie že máš chodiť každý rok. Ale tento stres si si urobila sama
@gabika0825 ja v podstate chodim kazdy rok, lent eraz som idem po roku a pol
ja som išla asi po 5 - 6 rokoch a absolútne žiadny stres, prečo máš strach? Kvôli médiám? Keď nemáš žiadne problémy, pravdepodobne si zdrava
A to kvôli čomu stresujes ? Kokos príspevok ako keby si tam išla po 20 rokoch 😀 prosím tá sa ukľudni, lebo budeš na vyšetrení zbytocne stiahnutá a bude ti to nepríjemne ešte viac 🙈 veď riesila si nejaké ťažkosti kvôli ktorým sa bojíš alebo čo? Ak si nikdy nemala žiadny gynekologicky problém, ani aktuálne neriešiš tak je mala pravdepodobnosť že to dopadne zle 🙈
Ja som nebola 10 rokov a našťastie bolo všetko ok, nechápem prečo by som mala niečo vysvetľovať, no a teraz som už nebola skoro 3 roky, naposledy v šestonedeli, mam gyn 400km ďaleko 🥴
@bimbambim mna tato penazenka zdravia iba rozculuje. Pride mi to hrozne nespravodlive. Zohnat zmluvnych lekarov je aspon tu v BA nemozne, zubara mame sukromneho aj ocnu. Preventivky mame vsetky. Nemame ale narok na ziadny prispevok, lebo zuvar sj ocna su sukromni. Cely zivot pracujeme a odvadzame dane a poistovna z mojich odvodov vyplaca peniaze hoc aj nezamestnanym. V normalnom state by prispela kazdemu prislusnu sumu…

rok a pol a takato hroza z toho.. klud... a nohy v teple. Dlho su roky a nie rok a pol... ROKY. POznam zenu ktora nebola 20rokov u lekara a nic jej nebolo a nemala traumu ked tam mala ist, proste ajlekar poved, ze ked nepotrebovala, neriesi.. ked potrebovala prisla.
Ja som tiez jednou dobou bola rozcestovana, prisla som po dlhej dobe (cca 2-2,5r, co je na mna teda dost, kedze mam vsetko znacene a cas chodim) a aj lekar povedal, ze co stresujem. To teraz sa robi bububu zo vsetkeho, ak mas ochoriet ochories, ci budes kazdy mesiac u leakara alebo nie. Ja mam realne problem a kontroly pravidelne, proste ignoroval to lekar, vysetrenia boli teda velmi dokladne podla vsetkeho.. a co mam robit? 🙂))