Po operácii pruhu

jajuska13
12. apr 2018

Ahojte som nieco vyše týždňa po operácii pupocneho pruhu, ktorý sa mi vytvoril po pôrode. Mala som takú malú vypuklinu nad pupkom. No a terez som 9dni po operácii a stále tam mam takú malú vypuklinu už nie takú veľkú ale malú a pod tými stichmi to mam tvrdé takí tvrdú hrcu.povedali mi na kontrole že to mám pozasivane vrstvy brucha a ze to vymizne.. Ale určite? Mali ste to tak niektorá? Ešte ma to Pobolieva ale len sem tam. Veľa vecí už robím doma. Jasne ze nedvíhat nič ťažké to nie. Nemám si to niečím natierať? Nie je to nič vážne?

jaq
12. apr 2018

Kamarátke operovali pupočný pruh, tiež to mala a zmizlo to 🙂

jajuska13
autor
13. apr 2018

Hm

kvetinka0099
14. máj 2019

@jajuska13 ahoj ty si mala pupocny? Kde ti robily rez? Ja mam vedla pupka v pravo trochu to pobolieva, chyfurg mi povedal ze mam si vybrat ci to chcem zoperovat a ako ti to zistily ze to mas? Mne ani utrazvuk nerobily ze to je zbitocne lebo pruh clehu zmizne a nieje vidiet. A bojim sa velmi ist na operaciu.

sykoroka_dizajn
23. nov 2022

@jajuska13 ahoj. Prosím ta ako ti to vredy dopadlo s tým pruhom. Tiež som 9 dni po operaci toho istého a tiež tam mám taku tvrdú hrču pod šitím… aj ma napadlo či to nemám zas tam pruh ale snáď nie. zmizlo ti to nakoniec ? Ďakujem