icon

Po vytrhnutí osmičky si necítim ústa.

viera1107
17. jan 2020

Ahoj, fakt súrne prosím o radu.. Včera okolo 18:00 mi chirurgicky odstraňovali nevyrastenu spodnú osmičku.. Museli mi dať až 3 injekcie alebo som tam mala kúsok zapálené, zákrok trval asi hodinu lebo mala krivé korene.. Problém je, že si ešte necítim spodné zuby, peru, bradu a kus jazyka.. Je to normálne? Je to kvôli tým 3 injekciam alebo sa mám báť, že mi niečo poškodili??

Strana
z2
skajka26
23. máj 2025
@cifrafree

Dobry deň, tak sa pridám do patrie včera mi trhali dolnu osmičku a od včera si necitim, zuby spodne, polku pery a bradu. Je tu aj niekto komu sa to polepšilo alebo su to už trvale následky? Kupila som si dnes Milgama N, budem uživať, stehy idem vyberať o 10 dni.
@leona45
@skajka26
@mv12

@cifrafree ahoj ja som mala dva mesiace a kazdy den som brala tabletky a velmi mi to pomohlo neboj sa. Milgama aneurovit

cifrafree
23. máj 2025
@skajka26

@cifrafree ahoj ja som mala dva mesiace a kazdy den som brala tabletky a velmi mi to pomohlo neboj sa. Milgama aneurovit

@skajka26 kupim aj ten neurovit 🙂 je to neznesitelne, mam pocit stale keby ma to svrbi alebo pali brada a neda mi ani poškrabať, lebo tonecítim.

leona45
23. máj 2025
@cifrafree

Dobry deň, tak sa pridám do patrie včera mi trhali dolnu osmičku a od včera si necitim, zuby spodne, polku pery a bradu. Je tu aj niekto komu sa to polepšilo alebo su to už trvale následky? Kupila som si dnes Milgama N, budem uživať, stehy idem vyberať o 10 dni.
@leona45
@skajka26
@mv12

@cifrafree až po 4, 5 mes. to zmizlo. Treba vydržať.

cifrafree
23. máj 2025
@leona45

@cifrafree až po 4, 5 mes. to zmizlo. Treba vydržať.

@leona45 a citili ste to pomalicky ze to ustupuje ci to prislo zrazu? lebo toto co mam ja je ako keby uplne mrtve ako keby nie moje. Aj ste nieco uzivala prosim?

leona45
23. máj 2025
@cifrafree

@leona45 a citili ste to pomalicky ze to ustupuje ci to prislo zrazu? lebo toto co mam ja je ako keby uplne mrtve ako keby nie moje. Aj ste nieco uzivala prosim?

@cifrafree milgammu tiež. Zuby, ďasno ani pery ani bradu som si necitila. Bolo to zlé. Postupne sa to zlepšilo. Najprv zuby-ďasno, pery a potom brada.

adusik77
23. máj 2025
@skajka26

@skajka26 prosim Vas ten Neurovit ktory? Lebo mi podobne nazvy vyskakuju ked googlim. V ktorej lekarni kupim. Mne to neprestalo ani po rokoch, 1. extrakcia oktober 2018 vpravo dole, 2. extrakcia december 2021 vlavo dole
dokonca este horsie jedna strana sa mi vidi. Strpnuta nacisto brada, citliva dolna pera. Dakujem.

cifrafree
23. máj 2025
@adusik77

@skajka26 prosim Vas ten Neurovit ktory? Lebo mi podobne nazvy vyskakuju ked googlim. V ktorej lekarni kupim. Mne to neprestalo ani po rokoch, 1. extrakcia oktober 2018 vpravo dole, 2. extrakcia december 2021 vlavo dole
dokonca este horsie jedna strana sa mi vidi. Strpnuta nacisto brada, citliva dolna pera. Dakujem.

@adusik77 neuromultivit som si dala predpisat normalne od pediatra lebo je to to iste v podstate len v 1 kapsuli je tolko kolko v troch milagamma N a stoji 100kapsul cize na 3 mesiace 20 eur a 100kapsul milgamma 25 eur cca na mesiac kedze 3x denne sa berie. Urcite vam predpise doktor.

cifrafree
23. máj 2025
@leona45

@cifrafree milgammu tiež. Zuby, ďasno ani pery ani bradu som si necitila. Bolo to zlé. Postupne sa to zlepšilo. Najprv zuby-ďasno, pery a potom brada.

@leona45 dakujem zbaodpoved troska ste ma ukludnila. Snad to bude aj v mojom pripade tak ta pera je asi najhorsia, mam pocit ako keby som ju mala furt spuchnutu ako kacer a pritom nic a to svrbenie tiez.. No urcite dakujem za radu a neurologa ste nenavstivili?

leona45
23. máj 2025
@cifrafree

@leona45 dakujem zbaodpoved troska ste ma ukludnila. Snad to bude aj v mojom pripade tak ta pera je asi najhorsia, mam pocit ako keby som ju mala furt spuchnutu ako kacer a pritom nic a to svrbenie tiez.. No urcite dakujem za radu a neurologa ste nenavstivili?

@cifrafree nie. Zubarka mi povedala, že to môže trvať aj pol roka. Užívala som asi 2, 3 mesiace milgammu

skajka26
24. máj 2025
@adusik77

@adusik77 NEUROMULTIVIT Filmom obalené tablety 20 tabliet benu lekaren

adusik77
24. máj 2025
@skajka26

@adusik77 NEUROMULTIVIT Filmom obalené tablety 20 tabliet benu lekaren

@skajka26 dakujem skusim a dufam ze aj po tak dlhej dobe sa to zlepsi

cifrafree
Autor odpoveď zmazal
cifrafree
29. júl 2025

@adusik77 nieco sa vam aj zlepsilo?

adusik77
30. júl 2025
@cifrafree

@cifrafree som v brani liekov hrozna nebrala som a praveze teraz za posledne mesiace v tych horucavach sa este zhorsilo, strasne trpne cela brada aj spodna pera

adusik77
30. júl 2025
@cifrafree

@cifrafree a Vy ste brali, pomohlo vidite zmenu?

Strana
z2