icon

Po zobudení sa mi ťažko dýcha a silno mi búši srdce

mamanadruhuu
2. okt 2020

Ahojte. Jako pravdou je, že vždy po zobudení sa mi ťažko dýcha,ale teraz? Strašné sa mi rozbúchalo srdce, až mi išlo vyskočiť z hrude, rozbolelo ma brucho, mám strašne moc sucho v ústach no neprajem tejto stav nikomu , veľmi som sa zľakla .. keď som sa zobudila som sa hlbšie nadychla tak ma to rozkaslalo.. a potom sa mi začalo ťažko dýchať a zhoršovalo sa to , mám sucho v ústach a sliny ktoré sa mi hromadia sa mi ťažko prehltaju a sú také ako suché..
To že vždy po zobudení sa mi ťažko dýcha je už dlhšie, v marci som bola aj na plucnom a bolo všetko okej, prosím už to prosím niekto zozil čo to môže byť ? Ďakujem

eliska13
2. okt 2020

@mamanadruhuu úzkosť, panicka porucha

jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
mamanadruhuu
autor
2. okt 2020

@eliska13 ako na ňu? Tak poslednú dobu som precitlivelá ale toto bolo hrozny strach , zmizlo to a zachvilku znovu potom zas to odišlo a zas prišlo a odislo a ani neviem ako som zaspala .. už len zistiť ako sa toho zbaviť

eliska13
2. okt 2020

@mamanadruhuu prvá pomoc veľa dobrého magnézia, vápnik nestresovat ako prišlo tak odišlo nebáť sa toho....ak nepomôže tak psychológ nech Ťa naučí s tým pracovať možno Ti chýbajú len minerály magnézium chýba takmer každému a môže robiť takéto stavy.Vela ľudí cez deň ide ako robot a v noci ma úzkosti, zlé sny, mala by si sa niekde ventilovat

lagunka0000
3. okt 2020

@mamanadruhuu ahoj, mne sa to stalo začiatkom augusta, z ničoho nič silné búšenie srdca, zavolala som si RZP a zistili mi vysoký tlak 210/100, od vtedy kolotoč vyšetrení