Pocit na kašeľ
Ahojte, chcem sa s vami poradiť žienky,
Poslednú dobu (cca mesiac-dva) mám pocit že si potrebujem odkašľať. Vyschne mi v krku/ hrtane a potrebujem kašlať ale to až taký suchý kašeľ ostrý. Zákašlem a dobre už. Občas cítim aj hlien. Ten pocit suchosti je hnusný.. ale potom prejde.. Saturáciu mám vždy dobrú 97-99 .. mám aj prekonaný covid čiže neviem či to môže byt postcovid.. alebo čo.. nefajcim.. nechcem ísť hneď po doktoroch,, ale chcem vedieť či ste sa s tým niektorá stretla, či nerobím zbytočne stres.. dakujem
Ahoj, neviem kde pracuješ, ale babka toto ma uz pár rokov , lekári jej povedali ze je citlivá na chlad alebo také niečo.
@tehotna40 ja som na materskej už 1,5 roka … čiže neviem z coho by som to mohla mat.. snad nič vážne , lebo neprikladam tomu niečo závažné .. len ocko mi vraví že take ryhanie ešte nepočul .. ale mamina vraví že to absolútne nič, že to nevadí ,, že telo prechádzalo covidom, prestala som fajčiť už 8 mesiacov .. a to sucho neviem co mi tak dráždi..

alebo od chrbtice, že chrbtica robí veľa.. som na materskej a nosím veeeela malého na rukách .. chrbat mám K.O .. tak či spazmy nejaké nerobia šarapatu alebo stavce