Pocit trasenia v hlave, mozgu a silné pískanie v ušiach
Ahojte, včera ma na pohotovsti poslali k neurologovi, musim vsak cakat tyzden. Co mozu signalizovat tieto priznaky ?
@zefyra prosim ta, ako ti to zistili? Su potrebne nejake specialne odbery alebo staci to klasicke vysetrenie na boreliozu?
@lindusss2016 Zistili mi to až 4 roky od prepuknutia choroby v ČR. Sú to špeciálne odbery krvi, vola sa to Western blot test. Tu u nás mi tvrdili stále že mi nič nieje. Zrovna som skončila na invalidnom dôchodku, mam to už v chronickom štádiu, už sa to nedá vyliečiť.
@zefyra boze moj 😔 msla si aj ine prejavy? A mala si aj flak?
@lindusss2016 Áno, mala, no plno ludi co sa tam liečilo ani fľak nemalo, ani nevedeli ze by mali kliešťa. Bolieva mňa hlava, tiky na na tvári, trás v hlave, trpnutie rúk a nôh, únava, svrbenie až pálenie koze, ne sústredenosť, točenie hlavy.... Príznaky sa len pridávali a pridavali
@zefyra uf, no mna uz asi treti tyzden trapia taketo podobne problemy s hlavou, take akoby tocenie, mravencenie, obcas ma trosku boli, tiky ani unavu nemam, no tak som zvedava, co sa z toho vykluje, obvodna ma zatial odbila, ze dutiny, ale ja citim, ze to ma neuro povod 😔
@zefyra a preco ti toto robili az v cr? To sa u nas neda spravit ten test?
@lindusss2016 No preto, lebo u nás v SR mňa stále odbijali ze to nič nie je. Vybavila som si s poisťovňou ze chcem ísť na infekčné do Breclavi v ČR a tam hneď vedeli ze to bude neuroborelioza, aj to tie testy potvrdili. Dr tam veľmi nadávala ze si majú naši lekári s diplomami vytriet zadok, že ich mám zažalovať ze mi zničili celý život. Ze ak by som neprišla, tak za 3 mesiace by som zostala ochrnuta a za pol roka mŕtva na zlyhanie organov. Takže tak.

Ja to mávam, liečim sa na neuroboreliozu.