icon

Pocit zúženého hrdla

dominik29
13. apr 2020

Mavate to niekto? Mali ste? Štítnu mam ok.. Moze to byt psychyka? Stale mam pocit takeho tlaku na krk, stiesnenia.. A hlavne ked si to vsimam..ked som zaujata niecim tak nie

lucifera
13. apr 2020

@dominik29 mozno mas aj nieco v krku.Ja som mala Klebsiellu.A citila som,ze sa dusim a zle prehltam.

eliska13
13. apr 2020

@dominik29ano, vacsinou psychika.Pocit hrce v krku pri prehltani či ako, keby Ti niekto stlacal hrdlo
Dávaj si magnézium, b vitamíny a nevšímaj si to😊

simonka9015
13. apr 2020

Ja mám tiež zvláštny pocit, dokonca ako keby nepravidelne prehltam, či už sliny alebo jedlo, bojím sa čo by to mohlo byť

kittykat22
13. apr 2020

@dominik29 ked mas vazny problem alebo bolest, tak to nefunguje tak, ze sa zacitas do knihy a neexistuje to. A ked sa na to sustredis tak to citis. Priznaky vaznych chorob, sa objavuju bez rozdielu cinnosti - a nejdu prec, ked na ne prave zabudnes. To co popisujes su priznaky z obav. Skus si dat magenzium - dobre uvolnuje svaly a guajacuran. Ak ti to pomoze, tak si len v strese.

zuz1978
14. apr 2020

@eliska13 súhlasím, mala som taky pocit tiež

sofi_f
9. okt 2020

@dominik29 ahoj, tiež to mám posledné tri mesiace a vôbec nič mi nikde nezistili....

dominik29
autor
10. okt 2020

@sofi_f je to psychika

chantalka86
10. okt 2020

Mavam to tiez, od potratu. Cerstvo som sa zotavovala a akurat v tom case prisli vysledky z bunkovej imunologie, ze mam stredne tazku reakciu na partnerove spermie... to vsetko po 3 rocnom snazeni, vysetrenia atd.. Od vtedy, ked nieco nejde podla mojho planu, alebo sa deje nieco kde si nie som ista, stiahne sa mi hrdlo. Prejde to potom len ked sa odputam na ine myslienky. Trva to 3/4 roka.. snad to prejde. Cize je to len v hlave.