icon

Pociťujete extrasytoly na srdci?

majkuska
6. feb 2014

Zakladam tuto temu. Trpim tym uz tri roky vlastne uz stvrty kedze mi to zacalo v 4 mesiaci tehotenstva a maly mal uz tri roky. Za tie roky je ich viac.Ak s tym mate skusenosti podelte sa ci ste sa toho zbavili, ci sa pridruzili aj ine stavy, co na to lekar a podobne. Tiez by sme chceli este jedno babo ale pravda je taka ze aj sa bojim pretoze od decembra sa mi druhykrat stalo akoby som mala dlhsie pauzy na srdci vtedy akoby srdce neudieralo len vibrovalo nahle potom slabost v celom tele a preslo to az ked mi srdce znova zacalo bit ako rychlik asi tak po 15-20 sekundach.Viem to opisat aj podrobnejsie. Skuste pridat svoje skusenosti.

Strana
z2
irusa
17. okt 2021

@cheska1 myslím,že zbytočne píšeš..už je neaktívna

nelly1310
18. okt 2021

@cheska1 ahoj mne sa stalo tiez dva roky do zadu.. Ze srdce len vibrovalo asi pol minuty, potom nabehlo poriadne ale asi s 200tepom za minutu. Bola som druhy den na ekg, odbery vselijake.. Nic nezistili.. Tebr sa to ako casto stalo? Co Ti zistili? Vynechanie srdca mavam denne.. Preskakovanie srdca.. Hlavne ked si vecer lahnem do postele.. Ale aj cez den. Niekedy tak 5x za den, ale aj 50x

krabica22
18. okt 2021

@majkuska co tak WPW syndrom, skus si to pozriet na nete. Ale urcit to vedia len cez EKG

mamartina24
Autor odpoveď zmazal
nelly1310
13. dec 2021

@mamartina24 vela robi chrbtica ver mi a zalidok samozrejme ma tiez suvis. Ale vela krat ked ma boli chrbat tak aj extrasystoly ppcitujem viacej

mamartina24
Autor odpoveď zmazal
lanelly
8. feb 2022

@nelly1310 je to síce už dlhšie, ale chcem sa opýtať na to chvenie srdca. Mala si aj holter?
Mne na ňom zistili fibriláciu, na bežnom ekg nič, aj sono v poriadku.

lanelly
8. feb 2022

@nelly1310 tiež keď ma bolelo medzi lopatkami, aj extrasystoly sa zvýraznili, aj to chvenie...

cheska1
8. feb 2022

@nelly1310 ahoj,teraz beriem antidepresiva lebo ako som spomínala z tých extrasystol sa mi vyvinuli panicke ataky a dosť mi to pomáha. Keďže ten nervový systém je utlmený dobre to pôsobí aj na srdce. Inak tie vynecháva is mám len si ich tak neuvedomujem. Vždy sa snažím vystrieť -ponaťahovať,napiť a hlavne dýchať

complyc
9. jan 2024

@amelee tomu ver na počasie nevyspatie, mne povedali, že to je panický attack

complyc
9. jan 2024

@complyc inak ja som permanentne zaseknuty medzi lopatkami to jo hozne

evrlina
25. mar 2024

@petronela950 môžem poprosiť o tabuľku a bližšie informácie...ďakujem

Strana
z2