Pocity po krájaní tekvice - reakcia na pokožke
Ahojte klasicky som krajala maslovu tekvicu do prikrmu malej a toto mi ostalo na ruke, citim sa akoby mi niekto vylial sekundove lepidlo na ruku 😔 jak ju chcem vystriet tak to boli, mate podobnu skusenost?
😔
Ano, podobne až na to že mňa to nebolelo. Ale vyzeralo to veru ako by som mala zaschnuty lep na ruke a to aj potom čo som si ruky umyla mydlom. Na viac krát som si ich umyvala,strasne neprijemný pocit na ruke .
Je to nepríjemné,aj ja to mávam.Maslovú tekvicu miluje celá rodina tak to robím často.Priznám sa,ja si to buď olížem alebo obhryzkám.
Presne toto mam aj ja. A este viac po cukine. Riesim to tak, ze si dám gumené rukavice, keď s tým pracujem. Tie tenké jednorazové.
Je to nepríjemné,aj ja to mávam.Maslovú tekvicu miluje celá rodina tak to robím často.Priznám sa,ja si to buď olížem alebo obhryzkám.
@babababka citala som, ze to vylucuje nieco uz len v rukaviciach 😬
Ano, podobne až na to že mňa to nebolelo. Ale vyzeralo to veru ako by som mala zaschnuty lep na ruke a to aj potom čo som si ruky umyla mydlom. Na viac krát som si ich umyvala,strasne neprijemný pocit na ruke .
@alandra jop ale ani 100x umyt nepomohlo 🫣

@anonym_autor foto?