Počujem zvuky v hlave pri zaspávaní. Zažili ste to tiež?
Ahojte, je tu niekto kto trpí niečím podobným? Zatiaľ len Pri zaspávani počujem zvuky v hlave a keď zatvorím oči vidím rôzne obrazy. Z čoho to môže byť spôsobené? Som objednaná ku psychiatrovi. Poprosím ľudí, ktorí to nezažili aby to ani nekomentovali. Je to skôr do plaču ako na posmech. Ďakujem.
@katrin21 presne tak ako píšeš - dakedy pomôže používať "kamene" - dakedy stačí povedať "nie prajem si to ďakujem" - a dakedy skôr treba napojiť na ľudí ktorí vedia čo s tým a počúvať - tento druh otvorenia máme každý avšak každý si ho "dajak" blokuje po svojom - sú ľudia ktorí by platili zlatom aby "videli"
@anna883 ako sa máš dnes?
cesta vyslobodenie je Ježiš Kristus ten všemohúci, všadeprítomny -ved preto bol ukrižovaný,aby sme mohli byť slobodní od všetkého s každého druhu hriechu.Prajem všetko dobré.
@anna883 Milá Anna, ja to mám tiež a som úplne kľudná. Žiadna psychóza, je to len mimoriadna citlivosť na duchovný svet. Keď sa skutočne pomodlím, prestane to! Modlím sa, odchádza to a prichádza veľký pokoj. To je recept. Skús sa o tom rozrozprávať s kňazom alebo začni chodiť ku sviatostiam. Pochopíš.

Hello anna88312
nov 2019
aj keď je toto už dávnejší post - možno ti pomôže -- registroval som sa sem iba kvôly tebe
kto trpí niečím podobným?
rozumiem že ti to môže až prekážať keďže bežne sa o tomto nie hovorí
Zatiaľ len Pri zaspávani počujem zvuky v hlave
áno deje sa to pri zaspávaní či zobúdzaní - je to fáza medzi kedy mozog sa dostáva do iného širšieho stavu vnímania
keď zatvorím oči vidím rôzne obrazy
dosahuješ úrovní o ktorích veľa ľudí iba sníva že by ich rado - toto sa často dosahuje v medzitáciách
Z čoho to môže byť spôsobené?
je pravdepodobné že to máš vrodené keď nie vieš ako s k tomu prišla - ak to prišlo teraz tak sa ti práve teraz otvorili tieto vnemy
Som objednaná ku psychiatrovi
táto vedná disciplína vie s tým iba jediné - potlačí tvoje schopnosti
zažili ... komentovali
pravideľne sa s tým hrajem a po novom sa mi podarilo hudbu aj tvoriť - a v meditáciách vidím veci ktoré sa iba ťažko interpretujú
Je to skôr do plaču ako na posmech
úplne ťa rozumiem - pretože pokiaľ človek nie tuší že také dačo je - a nie má ľudí naokolo - vie to poriadne vydesiť - rovnako aj môj príbeh
Bruno
https://twitter.com/bgbrunocom