Podráždený lakťový nerv
Ahojte, v apríli mi zle zobrali krv a k lakťovému nervu na pravej ruke mi (vraj) zatiekla krv. Modrinu som mala až po zápästie, ale to bolo to najmenej. Problém je, že už štyri mesiace ma ruka nehorázne bolí, strašne mi tŕpne hlavne malíček a prstenník, ruka sa mi rýchlo presilí, cítim v nej pálenie, nedokážem ju plnohodnotne využívať a to som praváčka. Bola som u neurológa, robil mi vyšetrenie na útlak nervov, nezistil mi ale žiadne poškodenie, predpísal mi nejaké rehabilitácie - masáže, elektroliečbu. Kým som chodila na rehabilitácie, tak to bolo celkom ok, potom sa to všetko vrátilo. V polovici júna, keď mi robil to vyšetrenie, povedal, že nerv je "iba" podráždený a môže to trvať tak 4-6 týždňov, kým sa to dá dokopy. Prešlo 2,5 mesiaca a zhoršuje sa to. V pondelok idem k nemu znova, ale ak mi zase nezistí žiadne poškodenie, tak to vôbec nebude riešiť, lebo nebude mať ako. Beriem Milgammu a nejaké prírodné tinktúry, čo mi vôbec ale vôbec nezaberá, plus som si kúpila prístroj na domácu elektroliečbu, ale ten mi skôr škodí než pomáha. Prosím, máte niekto skúsenosti, ja som zúfalá, už len revem, lebo mám pocit, že to snáď nikdy neprejde ☹ ☹ ☹
Ahoj, pristroje na domacu elektroliecbu nie su podla mna najsikovnejsi napad, nevies presne co sa deje vnutri tkaniv a mozes si poskodit. Dolezite je zistit presnu diagnozu: ci ide o epikondylitidu- tzv. tenisovy laket, alebo tam prebieha zapal, pripadne ci nie je pretaze na slacha alebo sval, co mozu tlacit na nerv, alebo zablokovany laktovy klb- to by sa dalo na rehabilitacii napravit lahkymi mobilizaciami. Len trpnutie v ruke nemusi vzdy vychadzat iba z problemu v ruke alebo ramene, podla mna by ti spravny neurolog mal skontrolovat aj krcnu chrbticu, ci nevznika tzv. cervikobrachilany syndrom- moze byt dosledkom hernie, skoliozy, pretazenia sije...
Takze naozaj tych moznosti je neurekom a bez vysetrenia ti takto tazko niekto da odpoved, co mas robit...
Ahoj, čo ti nakoniec pomohlo na tie bolesti mám rovnaký problém a už si neviem rady viem bolo to už dávno ale predsa... ☹

Baby, fakt nikto nemáte skúsenosť? Je to vraj niečo podobné ako syndróm karpálneho tunela ☹