Podviazanie vaječníkov - priebeh a skúsenosti

adem30
26. feb 2018

Mam 30 rokov a 2 deticky. V dnesnej dobe akurat. Viac deti uz neplanujeme, preto sa chcem spytat antikoncepciu brat nechcem, muz si dat so sebou nic neda, mirena je len na 5 rokov. Tak zvazujem podviazanie vajecnikov. Mate niektora? Mate nejake komplikacie? Kolko vas to stalo? Ako prebieha zakrok? Dakujem pekne za vase odpovede

silesias
19. júl 2020

@sandrasofia my máme 17rocnu pubertu, ktorá zaspáva neskôr ako my 😂 dve detské izby a spávame v obývačke, ktorá je prechodná plus u nás pravidelne prespáva dcerin priateľ takže my môžme keď je puberta u frajera a to sa občas radšej najeme a pozrieme dáky dobrý film 😂😂 hrôza

simona123nina
8. mar 2021

@hastrmistr môžem vedieť kde ste boli

6mia6
8. mar 2021

@19monika75 a keby ťa aj tento opustil tak budeš rodiť ďalej? To je také zvláštne tiež.

hastrmistr
9. mar 2021

@simona123nina ja som bola ešte v Banskej Štiavnici,ale tu pôrodnici zrušili.....

lindus39
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lujzaveghova2100
1. sep 2022

@adem30 to isté riešim ja chcela som pri cisárskom alé povedala som to neskoro tak zvažujem teraz ja mam 34 a zvažovala som pred 4 rokmy ako ty . 2 deti 9 a 4 ročny chalani a tiež som povedala ze tretie určite nie každý má odhovára ze nevieš ci niekoho iného v živote nestretnes ak nahodou uto nevyjde s terajším sme spolu 13 rokov ale ja už tretie dieťatko nechcem po prvé vek financie hoc pracuje obaja mame co robiť aby bolo aj na krúžky nejaký výlet a podobne každého osobná vec si myslím ako s a rozhodne ale ja už tretie dieťa ci s terajším ci iným partnerom nechcem aj môj partner je toho názoru akurát sa rozhodujeme. I ja alebo on aj co sa týka financií ohaldne toho

lukasko12
22. mar 2023

@silesias máte všetky 3detičky cisárskym po kolkych rokoch prosím

silesias
23. mar 2023

@lukasko12 nie, prvé dve boli klasicky, len posledný siel cisarskym.

mia_ko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iva8585
8. feb 2025

@jago3690
@michaella94 Vek som spĺňala, ale to s počtom detí nie. Čakala som druhé bábätko keď som si podala žiadosť o sterilizáciu. Zo zdravotných dôvodov som ju mala úplne zadarmo a spravili mi ju pri cisárskom reze hneď ako mi vybrali z brucha malú....