Pomáha Forfemina na odvodnenie nôh?
Prosím vás pomohla vám forfemina na odvodnenie? Pijem 1,5-2litre denne pijem čaje na odvodnenie beriem Lymfogreen a kremujem nohy deň čo deň rôznymi bylinnymi mastami a aj tak mam členky zavodnene. Doktorka povedala ze je to podľa nej v norme ale podľa mňa nie keď ešte aj úplne volne ponožky mi nechajú hlboký zárez v koži a voľným okom to vidno. Mam cca 55kg mesiac som na IFku - úplne vynechane sladkosti a cukor jedine čaj sladim trochou medu. Nejem slané mastné a vyprážané jedlá jem veľa zeleniny nejaké to ovocie. A ono stále sa mi nohy neupravili. Kedysi som pila veľmi málo jedla kadečo tak som to chápala ale zmenila som životný štýl o 180 stupňov viac sa hýbem.. A nič. Bolesti nemám na cievne čakám aj keď Dr povedala ze okrem kompresných pančúch mi asi nič nedajú ze to nevidí zle, tak ja už neviem. Nikde nič nemám objemnejsie len členky a dosť blbo to vyzerá na pohľad. Ponožky nosím volne už len doma. Do prace nosím silonky vcelku aby mi nič na členky netlačilo. Ďakujem za rady
Lymfomasaze pomôžu.Mas sedavu prácu?neberieš žiadne lieky?
@eliska13 lieky neberiem v práci som v pohybe sadnem si len veľmi zriedka 🙂 chodím. Nestojím na jednom mieste. Ďakujem za tip
Pozri lymfomasáž. Zavolať má niekedy akcie. Zakúp si hneď balíček, lebo výsledky je vidieť po niekoľkých návštevách. Mne forfemina nepomohla, lymfo áno.
ja na odvodnenie beriem pravidelne pink best water loss. predtým som brala moduretic, ale potom som prešla na voľnopredajné. dobré výsledky mám kombo water loss a strava. a keď ma fest bolia nohy tak lymfodrenáž pár sedení.
Ja beriem forfeminu ale tu žlto-zelenu. Ta modrá mi nerobila dobre. Na odvodnenie je inak super sauna, po nej mám hneď kilo z váhy dole. Ale saunovat treba pravidelne aby to malo dlhodobý efekt.

Lymfomasaze pomôžu.Mas sedavu prácu?neberieš žiadne lieky?