Pomoc pri analýze RTG snímky krčnej chrbtice
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto sa rozumie rtg snímkam chrbtice. Neurologička ma poslala na viacero vyšetrení a termín na konzultáciu výsledkov dostanem až vtedy, keď som všetko pobehala, takže mi to nejaký čas potrvá. Nakoľko som v strese a odpovede už hľadám u pána dr. Google, tak by som bola rada, keby mi to opísal niekto, kto sa aj rozumie. Vopred ďakujem.

@misslilac13 a z týchto stavcov môže vyžarovať bolesť do ruky?
@sisuka áno aj mne do obidvoch, mám to podobne ako ty ale horšie, ja mam 5,6 aj prasknuté a 7 zdeformovanu spucenu vyraza mi to aj do hlavy, také migrény ze ani rozprávať nemôžem a nevidím
@misslilac13 taktiež mám aj časté bolesti hlavy, s tým ma poslala na EEG a CT hlavy. Ruka ma bolí zatiaľ iba pravá a to ak ju zdvíham, ale nakoľko robím účtovníčku tak veľakrát cítim trpnutie a mravčenie v tej ruke. Tam mám ešte naordinované vyšetrenie karpálneho tunela. Na zmiernenie príznakov ti aký liečebný plán dali? Rehabilitácie alebo ty už čakáš na operáciu?
@sisuka no rehabilitacie a kľudovy režim mi dali, inak co sa liečby týka tak nič moc. Ze na operáciu to ešte neni...tak neviem kedy bude. Ja to mam z roboty, naťahovali sme sa tam s 20 -30 kilovymi bednami celú smenu vkuse 8-10 hodín.

@sisuka 5,6,7 stavec máš trochu pritlačený na sebe ale medzi tým 6-7 máš akúsi galibu, nejaký zápal. Na magnetickej by to bolo lepšie vidno