icon

Pomohla vám homeopatia a akupunktúra?

salo
21. feb 2013

Ahojte dievcata. Chcela by som vediet ci nemate niektora skusenosti s akupunkturou a homeopatiou,ci vam v niecom pomohla... Ide o to,ze mam zdravotne problemy,aj co sa tyka zenskej stranky ale aj velke bolesti chrbtice, z toho aj trpnutie ruk pocas spanku a bolesti hlavy( neurolog na nic neprisiel) rano nevladzem ani vstat z postele, som totalne bez energie. Myslite, ze by mi napr.akupunktura na toto pomohla?

Strana
z2
nexo
15. aug 2014

ano zabera homeopatia jasne, nam osobne super pomohli v tej homeo klinike. Nas tam aj doporucili nasi susedia co im liecili deticky. Ja tomu urcite verim, dokonca aj som citil vysledky na sebe. A nemoze ist v ziadnom pripade o placebo efekt, kedze to zabera aj malym detom a aj zvieratam, ktore o tom vedia prd

kafulienka
30. jún 2015

pridavam postreh:

https://dennikn.sk/173716/farmaceuti-vyhadzte-h...

prajem krasny den...

valo666
20. mar 2017

@ssisska a nedala by si kontakt alebo aspon nejaku indiciu na nu prosim?

sasanka18
28. mar 2017

@ssisska mozem vas poprosit kontakt na tu pani co vam robila akupunkturu?

katka2808
16. jún 2017

Ahojte, chcem sa spytat, ci niekomu homeopatia zabrala, kto mal panicku alebo uzkostnu poruchu. Samozrejme nebral AD. Dakujem.

gabriela9655
1. júl 2017

Ahoj, ja som absolvovala akupunktúru už asi 8 x a musím povedať že mi veľmi pomohla. Mala som ženské problémy, kde mi doktori tvrdili že je malá pravdepodobnosť že sa to dá do poriadku, po 6 sedeniach som mala problém vyriešený. Pomohla mi aj pri problémoch s trpnutím rúk a krčnou chrbticou. Takže musím povedať, že ja mám veľmi dobré skúsenosti s takouto liečbou. Pani doktorku MUDr. Jevgenija Kosťukevičová, CSc., (neurológia a akupunktúra) zo Spišskej Novej Vsi by som určite odporučila, a prajem skoré uzdravenie!.

marek2805
25. feb 2025

@ssisska ahoj. Môžeš mi dať na ňu kontakt ? Takže keď ešte po 11 rokoch to robí. Vdaka

Strana
z2