Pomohla vám homeopatia a akupunktúra?
Ahojte dievcata. Chcela by som vediet ci nemate niektora skusenosti s akupunkturou a homeopatiou,ci vam v niecom pomohla... Ide o to,ze mam zdravotne problemy,aj co sa tyka zenskej stranky ale aj velke bolesti chrbtice, z toho aj trpnutie ruk pocas spanku a bolesti hlavy( neurolog na nic neprisiel) rano nevladzem ani vstat z postele, som totalne bez energie. Myslite, ze by mi napr.akupunktura na toto pomohla?
pridavam postreh:
https://dennikn.sk/173716/farmaceuti-vyhadzte-h...
prajem krasny den...
Ahojte, chcem sa spytat, ci niekomu homeopatia zabrala, kto mal panicku alebo uzkostnu poruchu. Samozrejme nebral AD. Dakujem.
Ahoj, ja som absolvovala akupunktúru už asi 8 x a musím povedať že mi veľmi pomohla. Mala som ženské problémy, kde mi doktori tvrdili že je malá pravdepodobnosť že sa to dá do poriadku, po 6 sedeniach som mala problém vyriešený. Pomohla mi aj pri problémoch s trpnutím rúk a krčnou chrbticou. Takže musím povedať, že ja mám veľmi dobré skúsenosti s takouto liečbou. Pani doktorku MUDr. Jevgenija Kosťukevičová, CSc., (neurológia a akupunktúra) zo Spišskej Novej Vsi by som určite odporučila, a prajem skoré uzdravenie!.

ano zabera homeopatia jasne, nam osobne super pomohli v tej homeo klinike. Nas tam aj doporucili nasi susedia co im liecili deticky. Ja tomu urcite verim, dokonca aj som citil vysledky na sebe. A nemoze ist v ziadnom pripade o placebo efekt, kedze to zabera aj malym detom a aj zvieratam, ktore o tom vedia prd