icon

Pomohla vám irisdiagnostika?

22. aug 2024

Skusali ste niekto? Pomohlo vam? Dlhodobo sa necitim dobre a lekari nic nenasli. Tak som rozmyslala nad tymto. Kamoska si to velmi chvalila, ze jej mame to pomohlo. Ale tak som kusok skepticka

gretkabukretka
Včera o 08:45

Chápem, že ked človek hľadá pomoc a lekári nepomôžu, môže začať vyhladávať rôzne alternatívne cesty. Ja mám žiaľ veľmi zlú skúsenosť. Pred pár rokmi som bola u iridologa Jánoša a bola to katastrofa. Púšťal sa do extrémne citlivých tém, kde nemal čo robiť, do oblastí, ktoré vyžadujú aj etický prístup, nie špekulácie na základe „znakov“ v rukopise alebo očiach. Úplne ignoroval hranice klienta. Odchádzala som zmätená a zranená a cítila som jeho nadradenosť, až to vyzeralo, že je vzrušený z vlastnej dôležitosti. Krátko a úprimne, viac ide o jeho ego než o vašu podporu – neodporúčam. Rovnako moja známa mi tiež opisovala veľmi negatívnu skúsenosť, kedy jej iný iridológ s istotou tvrdil, že jej dieťa bude mať downov syndróm (čo sa nestalo!).
Viem že by som ich nemala hádzať do jedného vreca, ale moja skúsenosť je veľmi zlá, a je šanca že odídete ešte dlhodobo traumatizovaná. Držím palce