Pomohla vám irisdiagnostika?
22. aug 2024
Skusali ste niekto? Pomohlo vam? Dlhodobo sa necitim dobre a lekari nic nenasli. Tak som rozmyslala nad tymto. Kamoska si to velmi chvalila, ze jej mame to pomohlo. Ale tak som kusok skepticka
Skusali ste niekto? Pomohlo vam? Dlhodobo sa necitim dobre a lekari nic nenasli. Tak som rozmyslala nad tymto. Kamoska si to velmi chvalila, ze jej mame to pomohlo. Ale tak som kusok skepticka
Chápem, že ked človek hľadá pomoc a lekári nepomôžu, môže začať vyhladávať rôzne alternatívne cesty. Ja mám žiaľ veľmi zlú skúsenosť. Pred pár rokmi som bola u iridologa Jánoša a bola to katastrofa. Púšťal sa do extrémne citlivých tém, kde nemal čo robiť, do oblastí, ktoré vyžadujú aj etický prístup, nie špekulácie na základe „znakov“ v rukopise alebo očiach. Úplne ignoroval hranice klienta. Odchádzala som zmätená a zranená a cítila som jeho nadradenosť, až to vyzeralo, že je vzrušený z vlastnej dôležitosti. Krátko a úprimne, viac ide o jeho ego než o vašu podporu – neodporúčam. Rovnako moja známa mi tiež opisovala veľmi negatívnu skúsenosť, kedy jej iný iridológ s istotou tvrdil, že jej dieťa bude mať downov syndróm (čo sa nestalo!).
Viem že by som ich nemala hádzať do jedného vreca, ale moja skúsenosť je veľmi zlá, a je šanca že odídete ešte dlhodobo traumatizovaná. Držím palce