Pomohli vám antidepresíva?
Pripadne nejake ine lieky od psychoatra na uzkost,depresiu,ci nieco podobne.Aj po vysadeni?
@zanka2 ani prirodne produkty neriesia pricinu. Pricinu riesia len pravidelne a kvalitne psychoterapie, praca s myslou, telom, riesenie vnutornych problemov "demonov". Prirodne produkty tiez riesia len dosledky, rovnako ako antidepresiva. Lenze ak clovek ma vazne psychicke problemy, potrebuje uz lieky, lebo moze dopadnut velmi zle
Ano, mne pomohli
Antidepresiva utlmia/upokoja cloveka ale nevyriesia depresie/uzkosti takze pokial niekto sa lieci len antidepresivami tak je velmi velka pravdepodobnost, ze sa problemy po vysadeni vratia ale pokial clovek ma popritom aj terapie, ktorymi dovod depresii/uzkosti riesi tak vtedy sa nevratia ale vacsina psychickych problemov ako su depresie, uzkosti a okrem toho napriklad aj zavisloti, poruchy prijimu potravy ma po prekonani tzv. spustace, ze staci jedna konkretna udalost a clovek sa moze aj po niekolkych rokoch vratit spat.
Súhlasím, ze treba kombinovať s psychoterapiou, ale na druhej strane, ak si od malička napr. uzkostna povaha, tak ti ani ta nepomoze sa jej zbavit, len trochu korigovat, proste to mas v sebe.. Vtedy su namieste lieky
Dakujem Vam