icon

Pomohli vám konopné kvapky pri probléme so spánkom?

14. okt 2020

Som v menopauze a s tým spojený veľký problém zo spánkom z poklesu estrogénu. Čítala som o konopnych kvapkách má s nimi niekto skúsenosť? Ak áno cez akú stránku ste objednali .

vikybotka
14. okt 2020

Cbd cez goodie a mne pomohli 🙂

lija22
14. okt 2020

cbd objednavam z holandska ale aktualne aj z cz od pana, ktory ich vyraba a je absolutne doma v tejto problematike. mam nacitane az az lebo mam syna autistu a ver, ze tieto decka maju chudatka obrovske problemy so spankom a ano pomohlo. a tohto pana tu nebudem menovat ale ak chces napis mi, s nim mozes aj problem prediskutovat. nam napr robil cbd ine ako pre dospelych a tak ;)

autor
14. okt 2020

@vikybotka ktoré ti pomohli?

negymama
Autor odpoveď zmazal
doda26
15. okt 2020

mne cbd velmi pomohlo so spankom...hlavne ked som mala pred svadbou, bola som vo velkom strese...dva tyzdne som to uzivala a spala som jak babatko 😃 a mohla som sa aj najest, lebo predtym som mala tak stiahnuty zaludok ze som nedokazala jedlo do seba dostat..a vecer pred svadbou som zjedla pizzu bez problemov 😃😃

autor
15. okt 2020

@doda26 prosim ta ktoré konkrétne to boli kde objednať to má najviac zaujíma

negymama
15. okt 2020

my kym sme nemali svoje, sme objednavali tieto , pod 10 % produkt nema zmysel ist, a tiez nekupuj zbytocne zriedene lacne produkty, za flasticku das 60-70 eur, je to dost drahe. ale take su ceny, este sme mali jedny z madarska, tie boli este lepsie, ale zahodila som flasticku, to sme si doniesli osobne.

https://www.deepnatureproject.com/en/medihemp-e...

vikybotka
15. okt 2020

Konkretne som to napisala stranka goodie.cz a kvapky sa volajú CBD ja som kupovala 5%🙂

autor
15. okt 2020

@vikybotka Dakujem

iniska
15. okt 2020

@lija22 dobry den nejdete v blizkej dobe objednavat jedny kvapky by som.vzala mamine na skusku dakujem

doda26
16. okt 2020

ja som ich mala od jednej znamej co mi ich doniesla z Ciech...znacka Herbforce a mala som len 5%-tne ale pomohli aj tie...lebo su aj viac koncentrovane ale tie som neskusala

brunooo
30. jan 2021

Odporúčam tiež cbd komplex-koncentrát. Rozdiel medzi olejom a koncentratom? Z 25% obsahu CBD oleja sa do tela dostáva okolo 4-6%, a z nášho koncentrátu ktorý ma 5% obsah širokospektrálneho CBD sa dostáva do krvného obehu až 98%!!! Je rozpustný vo vode plus je obohatený o kurkumín a bosweliu
Pre viac info: vitanax.cbd@gmail.com

ticko
2. feb 2021

@vikybotka prosím ťa ako si užívala?

vikybotka
2. feb 2021

@ticko zo začiatku dve kvapky 😊 pod jazyk

ariesi
2. feb 2021

@lija22 ahoj, mohla by som poprosiť kontakt na toho pána? Neviem ako napísať ss. Syn PAS a ja unavená, nervózna...

ticko
3. feb 2021

@vikybotka ďakujem

janelillith
28. feb 2021

ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.

zuzanka_35
17. máj 2021

Ahoj,
používam denne 10 % CBD olej od českého výrobcu Konopný Táta. Veľmi mi pomáhajú na hlbší spánok, ale aj na úzkosť a stres. Môžem doporučiť.
Kupujem ich na https://www.superfood-eshop.sk/cbd-olej/cbd-ole...

autor
17. máj 2021

@zuzanka_35 Dakujem koľko kvapiek si davas na noc

autor
17. máj 2021

@brunooo vás CBD obsahuje 5%?. Máte aj prosim vás 10%- tne?

brunooo
23. máj 2021

Naše cbd je len 5%tne tym ze je rozpustné vo vode to znamená ze ma 95% vstrebatelnost narozdiel od olejov ktoré máju vstrebatelnost okolo 16%. Tento 5%tny koncentrat ma silu 25%tneho oleja.

somtunovaa
23. máj 2021

Aj ja užívam, 20./. Full spektrum, cena okolo 70€ za 10ml, pomohlo mi aj pri panickych poruchach, aj na spanok, stačí jedna kvapka.
Mám od jedného Slováka, čo to vyrába vo Švajčiarsku, naozaj top kvalitka, beriem to prerušovane už niekoľko rokov.

autor
24. máj 2021

@brunooo Dakujem , chcem sa opýtať máte na stránke aj balíček na spanok . Tam to CBN + Melatonin , tam sú 4mg canabidiolu. Moc tomu nerozumiem k čomu sa to dá prirovnať? Dá sa to prirovnať k nejakému 4 mg lieku? Či?

katka3213
Odpoveď bola odstránená
ticko
8. aug 2022

@somtunovaa dáte mi kontakt prosím

janasim
8. aug 2022

Ako mam uzivat 20 percentné prosim