Pomohli vám konopné kvapky pri probléme so spánkom?
Som v menopauze a s tým spojený veľký problém zo spánkom z poklesu estrogénu. Čítala som o konopnych kvapkách má s nimi niekto skúsenosť? Ak áno cez akú stránku ste objednali .
cbd objednavam z holandska ale aktualne aj z cz od pana, ktory ich vyraba a je absolutne doma v tejto problematike. mam nacitane az az lebo mam syna autistu a ver, ze tieto decka maju chudatka obrovske problemy so spankom a ano pomohlo. a tohto pana tu nebudem menovat ale ak chces napis mi, s nim mozes aj problem prediskutovat. nam napr robil cbd ine ako pre dospelych a tak ;)
@vikybotka ktoré ti pomohli?
mne cbd velmi pomohlo so spankom...hlavne ked som mala pred svadbou, bola som vo velkom strese...dva tyzdne som to uzivala a spala som jak babatko 😃 a mohla som sa aj najest, lebo predtym som mala tak stiahnuty zaludok ze som nedokazala jedlo do seba dostat..a vecer pred svadbou som zjedla pizzu bez problemov 😃😃
@doda26 prosim ta ktoré konkrétne to boli kde objednať to má najviac zaujíma
my kym sme nemali svoje, sme objednavali tieto , pod 10 % produkt nema zmysel ist, a tiez nekupuj zbytocne zriedene lacne produkty, za flasticku das 60-70 eur, je to dost drahe. ale take su ceny, este sme mali jedny z madarska, tie boli este lepsie, ale zahodila som flasticku, to sme si doniesli osobne.
Konkretne som to napisala stranka goodie.cz a kvapky sa volajú CBD ja som kupovala 5%🙂
@vikybotka Dakujem
ja som ich mala od jednej znamej co mi ich doniesla z Ciech...znacka Herbforce a mala som len 5%-tne ale pomohli aj tie...lebo su aj viac koncentrovane ale tie som neskusala
Odporúčam tiež cbd komplex-koncentrát. Rozdiel medzi olejom a koncentratom? Z 25% obsahu CBD oleja sa do tela dostáva okolo 4-6%, a z nášho koncentrátu ktorý ma 5% obsah širokospektrálneho CBD sa dostáva do krvného obehu až 98%!!! Je rozpustný vo vode plus je obohatený o kurkumín a bosweliu
Pre viac info: vitanax.cbd@gmail.com
ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.
Ahoj,
používam denne 10 % CBD olej od českého výrobcu Konopný Táta. Veľmi mi pomáhajú na hlbší spánok, ale aj na úzkosť a stres. Môžem doporučiť.
Kupujem ich na https://www.superfood-eshop.sk/cbd-olej/cbd-ole...
@zuzanka_35 Dakujem koľko kvapiek si davas na noc
@brunooo vás CBD obsahuje 5%?. Máte aj prosim vás 10%- tne?
Naše cbd je len 5%tne tym ze je rozpustné vo vode to znamená ze ma 95% vstrebatelnost narozdiel od olejov ktoré máju vstrebatelnost okolo 16%. Tento 5%tny koncentrat ma silu 25%tneho oleja.
Aj ja užívam, 20./. Full spektrum, cena okolo 70€ za 10ml, pomohlo mi aj pri panickych poruchach, aj na spanok, stačí jedna kvapka.
Mám od jedného Slováka, čo to vyrába vo Švajčiarsku, naozaj top kvalitka, beriem to prerušovane už niekoľko rokov.
@brunooo Dakujem , chcem sa opýtať máte na stránke aj balíček na spanok . Tam to CBN + Melatonin , tam sú 4mg canabidiolu. Moc tomu nerozumiem k čomu sa to dá prirovnať? Dá sa to prirovnať k nejakému 4 mg lieku? Či?
@somtunovaa dáte mi kontakt prosím
Ako mam uzivat 20 percentné prosim

Cbd cez goodie a mne pomohli 🙂