Pomohol vám Dorsiflex?
Ahoj pomohol vám tento liek na uvoľnenie chrbtice beriem ho už týždeň a nepomohol vobec zajtra mám ísť na kontrolu do práce ešte nechcem ísť keďže ma to boli keď som od nej pýtala papier na neurologa odbila ma tym ze ma teraz nezoberie ako jej mam vysvetliť že ma to boli keď ma nechápe 🤦♀️😤
@sofinka1301 myslíš že by ma mohla dať na rehabilitácie
@noemikatka tak na tvojom mieste by som ju poprosila aby ma tam poslala že ti není dobre. Ja som nikdy nemala problém keď som o niečo poprosila 😊
mna seklo v krizoch par rokov dozadu, nevedela som sa zdvihnut, dostala som dorsiflex + mydocalm a pomohli v tejto kombinaciii
Mne pomoze vzdy hned po prvej tabletke. Na take bezne seknutie.
@noemikatka mne tiež nikdy nepomohol.Skor Guajacuran..Ale radšej jemné cvičenie.To pomohlo asi vždy a do pár dní bolo dobre
@noemikatka Dorsiflex ale nieje zazracny liek - ked ho uzijes, MUSIS sa HYBAT, tie zasenute veci inak nepovolia - je to pisane v pribalovom letaku.
@ayanamirei ale môže mi ona toto povedať idem knej z problémom že ma boli krčna chrbtica a vtaza mi to do ruky a nechce mi dať výmenný lístok neurologovy 🤦♀️
A to ešte nevravím ake migrény mám po lezacky sa mi krúti neuveriteľne hlava vraciam tiež mi povie že to mám z chrbtice ale neurológ ma zevraj teraz nezoberie veď automaticky ma tam mala poslať 😤
@noemikatka dala ti lieky, ktore si zjavne neuzivala podla navodu (a ani si to neskusila), takze sa jej moc necudujem... Na druhu stranu chod k sukromnemu neurologovi, statny ta aj tak nevezme (a ak aj ano, tak o pol roka)
@sofinka1301 aké lieky si skúšala na chrbticu, uvoľnenie?
@sofinka1301 prosím ťa,aké lieky si kupuješ na uvoľnenie chrbtice?
@noemikatka nie nepomohol nikdy. A keď mi ho chceli predpísať tak som ho odmietla. Kúpila som si sama lieky na uvoľnenie chrbtice
@sofinka1301 ake

@noemikatka nie nepomohol nikdy. A keď mi ho chceli predpísať tak som ho odmietla. Kúpila som si sama lieky na uvoľnenie chrbtice