Pomohol vám Gutalax pri zápche?
Ahojte pomohol vam gutalax na zapchu cipky mi nepomahaju uz som skusila vselico
Súhlasím s vyššie komentom, tiež som to mala pred pár týždňami 🙈 skús teplú vodu a do toho 2 KL oleja a vypi to
Raz som to užila keď som bola mala nikdy viac. Hrozne to bolí, tak isto mamka mala také iste skúsenosti. Takže od vtedy sme to ani raz nepoužili.
Mne pomáha káva teplá ráno pri raňajkách, alebo slivky sušené či kompon tak isto jedna známa mi odporučila tabletky jedne ešte som ich neskúsila ale môžem sa pozrieť ako sa volajú
@michaela404 vláknina psyllium mne pomohla
Z lekárne zajecicka horká voda, večer 1,5 deci vypiť...pozor je to horké, ale účinné odporucam zapchat nos a vypiť, ráno pôjdeš🙂
Mne pomahaju kocky Fructolax, caj zo senneho listu ale len opatrne popijat a tiez Dulcosoft alebo uz som skusala aj Dulcolax ale teda mne staci jedna tableta, po dvoch ma prehnalo....ze fuha 🙂
seniorom na geriatrii dávali Duphalac, zaručený úspech a potom zaradiť vlákninu do jedla
Pomohol ale tie bolesti zato nestoja. Horšie než pôrod 😖
@sszuzu8 a ked vas prehnalo uz bolo dobre
Mne pomohol.. užíva sa večer,rano trocha kŕče,skrutilo ma po bruchu a letela som na wc
Mne pomohol.. užíva sa večer,rano trocha kŕče,skrutilo ma po bruchu a letela som na wc
@anonym_1e58f4 a stacilo vam to raz si dat a preslo vam to
@michaela404 ja som raz uzila a zaposobili.kvapky neskor ako mali na nocnej v robote. Boze to bolo pol nocnej som na zachode stravila
@michaela404 ja som raz uzila a zaposobili.kvapky neskor ako mali na nocnej v robote. Boze to bolo pol nocnej som na zachode stravila
@slavomira236 kedy ste ich uzila a za kolko vam zabrali
@anonym_1e58f4 a stacilo vam to raz si dat a preslo vam to
@michaela404 áno ale potom musíš naštartovať čreva, nenechať ich zas upchať,dostatok vlákniny a hlavne veľa tekutín.. ešte k tomu veľa pohybu, aspoň 6000 krokov denne
Mne pomohli. Večer kvapky, ráno WC. Žiadne bolesti som nemala.
@michaela404
@michaela404 áno ale potom musíš naštartovať čreva, nenechať ich zas upchať,dostatok vlákniny a hlavne veľa tekutín.. ešte k tomu veľa pohybu, aspoň 6000 krokov denne
@anonym_1e58f4 aku vlakninu odporucate uzivam probiotika
Mne pomohli. Večer kvapky, ráno WC. Žiadne bolesti som nemala.
@michaela404
@bielasovicka a este ste mala ten zaludok taky oslabeny
@anonym_1e58f4 aku vlakninu odporucate uzivam probiotika
@michaela404 ovsené vločky ja som pridala s jogurtom
normalne vam vsetkym zavidim. Mne nepomohla ani dvojnasobna davka. Akoze nic, vobec nic
Skus nechat cez noc namocene ovsene vlocky v mlieku, cca 4 polievkove lyzice a rano z toho uvar ovsenu kasu a pridaj aj pomlete lanove semiacka cca 1 polievkova lyzica.
Mne to pomaha. Ale vlocky MUSIA byt namocene v mlieku/vode aspon 12 hod.
@sszuzu8 a ked vas prehnalo uz bolo dobre
@michaela404 áno 🙂 mala som to len raz v živote. Ale trvalo to viac dní brucho bolelo a bolo už ako kameň. Slivky veľmi nepomahali. Presne to bolo na sviatky asi pred 5 rokmi. Odvtedy sa nič také už nestalo. Na wc som bola len raz ale tie bolesti nezabudnem veru
Lactuloza Biomedica...z iných som mala kŕče
normalne vam vsetkym zavidim. Mne nepomohla ani dvojnasobna davka. Akoze nic, vobec nic
@ljmmm a co vam pomohlo
Lyžičku slivkoveho lekvaru zapit teplou vodou, alebo dzus a vela tekutin idealne teplých
Lyžičku slivkoveho lekvaru zapit teplou vodou, alebo dzus a vela tekutin idealne teplých
@aviemja vyskusam aj to dakujem

Pomohol ale tie bolesti zato nestoja. Horšie než pôrod 😖