icon

Pomohol vám liek Citalec na depresiu?

7. feb 2022

Uzival niekto lieky Citalec na depresiu/uzkost?Pribera sa z nich a pomohli vam?

deti95060810
7. feb 2022

nepriberá...či pomohli? otca dokonale oblbli....radšej si ich vysadil sám kým nenarobil nejaké hlúposti....

dominika0126
7. feb 2022

Ahoj. Ja ich užívam.

autor
7. feb 2022

Ja ich mam uzivat ale zda sa mi ze z nich priberam, najradsej by som fungovala bez liekov ale je to tazke

clovekoj
7. feb 2022

Z lieku ako takého, sa nezvykne priberať. Skôr zo zmeny životného štýlu pod vplyvom depresií, úzkosti. Kamarát bol mladý, štíhly chalan, pracoval, bol aktívny. Potom prišli psychické problémy. Bol a je aj teraz na liekoch. Už je aj na čiastočnom invalidnom dôchodku. A jeho životný štýl sa úplne zmenil. Veľa spí, sedí pred telkou, zajedá všetko jedlom, presladené kávy cez deň, minimum pohybu. A pribral okolo 20-30 kíl. Horko ťažko ide na nejakú prechádzku, na nákup a pod., nevládze. O športovaní nechce ani počuť. Proste, dostal sa do istého kolotoča, stereotypu, ktorý nechce, či na ktorý nemá silu ho zmeniť.

deti95060810
8. feb 2022

niektoré lieky zadržujú vodu, len sa mi nezdá že by to boli zrovna tieto lieky...

macekovam
9. feb 2022

Vraj pomáha.. Len sa musí užívať dlhšie...

lenka777lenka
22. okt 2022

@dominika0126 ahoj, taktiez užívam.citalec 20, druhý mesiac po užití mam pocit utlmenia a tlaku na oci. Aky si mala priebeh liečby ? Ďakujem

13189
29. apr 2025

Nepribera. Zaciatky su tazke a neprijemne a prvotne vedlajsie ucinky mozu trvat nie len par tyzdnov ale aj 2 ci 3 mesiace. Mozu byt mierne ale aj velmi neprijemne. Zalezi od individualnej reakcii na liek. Ja pri nich od zaciatku aj cvicim a fyzicky som na tom lepsie ako kedykolvek predtym. Treba pocuvat lekara nie tu na modrom konikovi amaterske sedliacke komentare. Ak ich naozaj dobry psychiater predpisal musel mat dovod.

zulumilo
9. júl 2025
@dominika0126

Ahoj. Ja ich užívam.

@dominika0126 a pomohli?

zulumilo
9. júl 2025
@dominika0126

Ahoj. Ja ich užívam.

@dominika0126 a pomohli?