Pomohol vám liek Spitomin ?
Beriem ho len krátko, mám ho na úzkosť... no zatiaľ nič... úzkosti mám stále... a ešte mi aj z neho duní v hlave ( také akokeby tlaky v hlave )
@sjack plus beriem este aj lamotrigin a citalec
@natalka25122017 a ako dlho ho užívaš ? 🙂
@sjack fu uz pol roka cca
@sjack ale boli ma niekedy z neho hlava a nedam si ho niekedy to je lepsie niekedy nie
@sjack ja som ho kedysi užívala, ale po chvíli som ho vysadila lebo mi bolo z neho veľmi zle, bolesti hlavy hrozne, zavrate
@monkabohdalova tak isto aj ja
@natalka25122017 oh... tak to ho zmeň za iný... pol rok je dosť dlhá doma, aby učinkoval tak ako má
@sjack budem musieť to som sa este lekarky pytala ci nerobi problemy pri otehotneni
@monkabohdalova ach... ja už neviem čo robiť... vieš, bral som Trittiko.... a miesto úľavy mi pridal silné úzkosti :( potom mi dala Spitomin... no aleee, neviem no... vidím všade len negatívne komentáre na ten AD liek..... už skoro rok chodím ku psychiatričke a nič.... myslíš, že by som mal zmeniť psychiatričku ?
Ja ho mam tiež ale len krátko tak neviem posúdiť ci mi zaberá. Ale nežiaduce účinky nemám žiadne. Ale úzkosti mam každé ráno, musím si dat neurol ráno. Beriem aj Dulseviu a večer Valdoxan ale tiež ešte krátko
Spitomin nie je AD ale také niečo ako neurol atď.ale vraj je nenavykovi či to je pravá to neviem myslím že všetky sú návykové.
@natalka25122017 ahoj tiež som mala túto kombináciu, spitomin + lamotrigin, celé zle. Vysadili mi to a dali kombináciu paretin + depakin. Samozrejme trvalo cca. 3 týždne, kým zabralo, ale nedá sa to porovnať, fungujem na tom už roky.

@sjack ja ho beriem a myslim si ze som z neho viac nervozna