Pomohol vám liek Tiapridal?
Dobry den, prosim Vas, ktorí majú skúsenosti s týmto liekom, koľko u Vás trvalo, kým Vám zabral, resp. kým ste spozorovali prvé účinky?
@baja_24 nie aj ja som mala tiky... Triaslo ma od pása hore nonstop bolo to veľmi nepríjemné... Nikto nevedel co mi je a ťahalo sa to a v podstate by sa to tahalo až doteraz keďže dodnes mi nikto nič nevedel povedať ale ako som otehotnela akoby to utlo a problémy už nemám... Dodnes sa smejem že syn má vyliečil a možno aj hej... Dnes už nič neberiem bolo to svinstvo keďže som nevedela normálne fungovať a len by som vtedy bola spala... Niekedy sa treba pohrať aj s davkovanim mne bolo upravované viac x ale nikdy nie tak aby to bolo dobré... Držím palce a veľa zdravia prajem...
My ho v praci pouzivame, ale ja robim s dospelými, respektive seniormi. Nasytenie a teda aj nástup ucinku u nich trva par dni, s davkou sa treba individuálne pohrat.
Dobrí deň mám problém zo závratmi predpísali mi ten to len ale zatiaľ nepomáha miešam ho z deazepanom no nič mohli by ste mi poradiť stále sa mi točí hlava mám stim problém už dva roky a už sa k tomu pridáva že sa mi razie dýcha nevoľnosť cítim a slabosť ďakujem za odpovede

@baja_24 účinky som zbadala skôr ale mňa nenormálne utlmoval... Brala som ho keď som bola na strednej... A polovicu vyučovania som preležala s hlavou na lavici, štvrtinu s hlavou podopretou rukami a iba málo čo ma dokázalo prebudiť... V podstate som polku dňa prespala ak nie aj viac...potom mi našťastie zmenili lieky ale mala som ich od neurologa a žiadnu potvrdenú diagnózu lebo žiaden lekár (a že ich teda bolo) nevedeli čo sa to so mnou vtedy vlastne dialo... Neviem načo všetko sa ten liek užíva ale utlmuje to človeka neskutočne... Napr za volant by som pri užívaní tiapridalu radšej ani nesadala...