icon

Pomohol vám liek Xanax?

nela22323
19. mar 2024

Ahojte čo si myslíte o lieku xanax? Užíval ho niekto z Vás/ napíšte ak vám pomohol.
Ďakujem

deti95060810
19. mar 2024

je to oblbovák... hlavne návykový.

michaela_puskinova
Odpoveď bola odstránená
marsmykkok
19. mar 2024

užívam, raz-dvakrát týždenne 0,5mg na večer. Mám lepší spánok a pomáha to aj trocha zmeniť myslenie. Ale hlavné je neužívať denne a neurobiť si závislosť, ten pocit po prvej tabletke bol silný, ako po droge a dosť sa mi ten liek dostal do mysle a mala som chuť brať ho stále. Ale udržala som sa a užívala ho len raz za 3 dni a je to ok.

carrot_apple
19. mar 2024

@nela22323 ja som to brala keď som mal problémy s chrbticou..nikdy viac...začala som cvičiť a lieky som nebrala a neberem doteraz

koniarova
19. mar 2024

V akútnej fáze,kedy potrebuješ problém riešiť ti pomôže. Nebála by som sa toho.

guudy
19. mar 2024

@carrot_apple tak xanax nie je liek na bolest chrbtice🙄

guudy
19. mar 2024

@nela22323 ked potrebujes, daj si xanax. Ako pise
@marsmykkok , prilezitostne uzivanie nevytvori zavislost…

koniarova
19. mar 2024

@carrot_apple nechápem prečo si ho brala pri chrbtici.

luccija
19. mar 2024

@koniarova možno nevedela spať od bolesti, nekomfortu.Obcas si dám Lexaurin, keď sa v noci zobudím a neviem zaspat.

zuwa78
19. mar 2024

Mna ten liek zachranil pred psychiatriou.....ked bolo zle brala som 0,5.......inac som brala polku z 0,5......mne pomahal velmi.....medzi tym som na sebe pracovala......
Brala som ho podla potreby......
Koli comu ho berieš?

sinusoida
20. mar 2024

@nela22323 nie, len sa mi od neho krútila hlava, ale pocity, ktoré ma vtedy trápili zostali, tak som ho prestala brať, ale ja som si vtedy max. dala 2 tabletky, nevedela som ani spať, nič, čiže mne nepomohol.

sinusoida
Autor odpoveď zmazal
ronie338
20. mar 2024

Asi mesiac 3x denne, pred tým mesiac na noc, lebo som nemohla spať a aj to 0,25 a ten mesiac 3x denne som po 2 týždňoch mala nasadené antidepresiva. Pomohli na úzkosť, ja som z neho bola spava

nela22323
autor
20. mar 2024

@zuwa78 trpím psychogennymi neepileptickymi záchvatmi. Užívam aj antiepoleptika, no tie mi nepomáhajú

radussska1
Odpoveď bola odstránená