Pomohol vám Rowachol?
26. jún 2012
ak áno, aké? zaberá len na bolesť, či aj "lieči"? nič podobné som tu nenašla, iba diskusie tehotných mamičiek o tom, že ho nemôžu,,,ja ani nekojím a preto sa chcem informovať,,,,mala som ísť na operáciu, ale zistili tehu,,,,pred pôrodom som bola na sone a povedali, žen už nemám kamene,,,,ale pár mesiacov po pôrode som opäť začala pociťovať bolesť,,,,záchvat ešte chvalabohu nebol, ale môže sa stať 😕 myslíte že by mi rowachol pomohol?
ano pomohol...je to podobne ako rowatinex a oboje sa moze v tehu aj pri dojceni... 😉
Ja som uživala rowachol ale mam asi z neho koznu reakciu červene opuchnute miesta mali ste niekto niečo take velmi to svrbi
@wmeraw ahoj asi aj ja prejavovalo sa ti to nejak ?

ja rowachol berem dakedy aj "preventivne" 😀 😀 😀 ked si na obed doprajem dobry rezen alebo hranolky, potom viem ze to nebude ruzove, mne tiez kamene nezistili, ja mam chronicku pankreatitidu a s tym spojene aj tazkosti so zlcnikom a rowachol mi pomoze ulavit od bolesti vzdy, berem kvapky a na krabicke je napisane, ze pomaha od bolesti a liecit kamene, tak asi aj lieci 🙂