icon

Popôrodné vypadávanie vlasov počas kojenia

janee91
5. dec 2021

Ahojte dievčatá. to že či máte s týmto problémom skúsenosť sa ani pýtať nejdem lebo viem že stým ma problém veľa žien. skôr si idem po radu že čo vám na tento problém pomohlo. chcem ale vedieť čo skutočne pomohlo a nie čo ste počuli že vraj pomohlo. samozrejme nie všetko môžem keď kojím. už ma to dosť štve keď si ráno vyčesávam guču vlasov. musím aj spať s vlasmi v cope lebo sa bojím že keď v noci kojím malého že mu dáky vlas skončí v puse.

Strana
z2
kavaba
7. dec 2021

@janee91 Ja odporucam donnahair. Su to tablety, ale mozu ich aj tehotne a dojciace. Mne to pomohlo uz 2x a osvedcilo sa aj u inych. Kedze mam (mala som) huste vlasy, najprv som si povedala, ze casom to prejde. Ked som si ale kvoli plesinkam uz nemohla vypnut vlasy do copu povedala som si dost.
Za seba teda jednoznacne odporucam. Oplati sa kupit cez internet. Da sa tym dost usetrit. Myslim ze je lepsia ta trojmesacna ,kura,, lebo pomaha aj regeneracii vlasov. Proti vypadavaniu mi to ale zabralo do mesiaca 🙂

25silvia25
10. dec 2021

@aneta129 tak bezne jej asi padaju, ale nie ako mne alebo nam. Ze ked som sa sprchovala tak sa mi vlasy medzi prsty zachytavali a pri rozcesavani mi padali cele pramene. Pytala som sa aj druhej kamaratky a tej tiez ze nepadaju..tak ja neviem, asi maju ozaj stastie. Lebo toto co som mala ja bol uz extrem.

Strana
z2