icon

Poradie užívania liekov Euthyrox a Broncho-Vaxom?

prosimopomoc
6. dec 2025

Prosím vás, čo je správne? Na lačno Euthyrox, po pol hodine Broncho vaxom alebo opačne? Broncho vaxom a potom Euthyrox?

billy_jean
6. dec 2025

Euthyrox vždy nalačno ako prvý. Potom s odstupom aspoň hodiny môže byť iný liek. Ja si dávam odstup 2h.

euka210
6. dec 2025

@prosimopomoc eutyrox na lacno. Broncho vaxom sa berie nalacno? To som ani nevedela. Syn berie, ked si cez den spomenie.

prosimopomoc
autor
6. dec 2025
@billy_jean

Euthyrox vždy nalačno ako prvý. Potom s odstupom aspoň hodiny môže byť iný liek. Ja si dávam odstup 2h.

@billy_jean ďakujem ..ide o to, že raňajkujem doma, takže si dávam dva budíky, jeden nadranom, aby som si dala euthyrox, potom další na bronchovaxom, potom sa po pol hodine najem, lebo ešte musím užiť po jedle Concor cor na arytmiu

prosimopomoc
autor
6. dec 2025
@euka210

@prosimopomoc eutyrox na lacno. Broncho vaxom sa berie nalacno? To som ani nevedela. Syn berie, ked si cez den spomenie.

@euka210 áno, mám pocit , že je to v pribalovom letaku

billy_jean
6. dec 2025
@prosimopomoc

@euka210 áno, mám pocit , že je to v pribalovom letaku

@prosimopomoc concor sa moze uzivat s jedlom alebo nezavisle na jedle. bronchovaxom idealne na lacno. Ale s odstupom idealne hodinu (min pol hodinu). Inak sa euthyrox nevstrebe dobre.

majka2959
7. dec 2025

@prosimopomoc Ja by som to urobila takto: euthyrox nalačno, potom raňajky a po 2 hodinách broncho-vaxom, ale potom aspoň pol hodinu nejesť. Concor pri alebo hneď po jedle.