Poradíte dobrú gynekologičku v Trnave?

vcielka35
20. sep 2012

Caute ženy 🙂 neviete mi poradiť hladám pre dcéru gynekologičku v trnave neviete ktorá je dobrá ? lebo gynekológa nechce . A ešte je jeden problém nechce si holiť tam dole .

ssisska
20. sep 2012

Preco chces navstivit zenu?Muzi gynekologovia su omnoho lepsi lekari ,milsi a vedia zenu lepsie pochopit. 🙂 Moja skusenost 🙂

habibi78
20. sep 2012

to ci sa holi alebo nie, v tom by som problem nevidela, podla mna sa casom holit urcite zacne 😉 Ved aj moja matka sa holi 😀 Nenapisala si, kolko rokov ma dcera...ale asi hladas gynekologicku pre dospele zeny, vsak?

1234lubka
20. sep 2012

ja som mala Dr zenu lebo som sa hambila k chlapovy ked som sla prvykrat ku gyn. Teraz mam chlapa a mozem zhodnotit ze zena bola "masiarka". A holit sa tam nemusi, chlapom gyn.to nevadi len zeny vymyslaju. Lepsi doktor ako zena tisickrat

157misicka
20. sep 2012

juj kocky vsak je to zase len nejaky uchyl 😀

sedmolinka
20. sep 2012

Ja poznám jednu gynekologičku, sestra začala k nej chodiť nedávno, mala obavy, keďže išla prvýkrát až skoro ako 25 r., ale doktorka bola v pohode 🙂 Ja som ju mala aj pri pôrode v nemocnici. Myslím, že je to profesionálka vo svojom odbore. Počula som na ňu väčšinou len pozitívne ohlasy. Sídli na Športovej ulici pri futbalom štadione, MuDr. Štefániková.
Ja som s ňou mala dobré skúsenosti 🙂