Poradíte gynekológa na vaginálne infekcie v Bratislave?

bb6
7. nov 2012

Ahojte dievčatá,
potrebujem poradiť dobrého gynekológa v Bratislave, ktorý sa zaujíma a vie pomôcť v prípade vaginálnych infekcií a zápalov.
Máte s niekým dobré skúsenosti ?
Hľadám aj dobrého imunológa, z toho istého dôvodu.

Liečim sa na Ureaplazmu, ale tá vraj nebýva príčinou zápalov. Občas mávam Candidu, ale zatiaľ nikdy nevyrátla v kultivácii, dôkazom boli len príznaky alebo stanovenie Kandida testom z lekárne. Ťažkosti mám 6 mesiacov a viem ich potlačiť (svrbenie a pálenie), ale pohlavný styk je bolestivý, hoci 3 roky s týmto partnerom to bývalo O.K.
Svoje problémy však popisujem len pre úplnosť, rôzne rady na fórach som už čítala. Zaujímajú ma teraz hlavne mená dobrých lekárov v Bratislave.

Poradíte niekoho ?

zigzag
7. nov 2012

nepomoze ti len lekar ale aj zmena jedalnicka, 😉 vylucit cukor, mlieko, vsetko s kvasinkami, podporit imunitny system, niake leiky co ti lekar da, to neurobia za teba, lieky iba potlacuju priznaky, no neriesia problem,,,, ja som mala ten isty problem, po diete sa mi to upravilo, a lieky som bala dlho a nepomohli mi vobec, aj po lekaroch som behala a nic,,, nakoniec som si pomohla sama, a oreganovy olej si kup, to je super na kandidu.... drzim palce

evelin325
7. nov 2012

@bb6 presne súhlasím so zigzag, keď si sama nepomôžeš, doktori ti nepomôžu, je to všetko na tebe a na zmene tvojho životného štýlu, presne ako píše zigzag, doktori nehľadajú príčinu tvojho problému, liečia len dôsledok choroby, a tým vzniká celoživotná závislosť na liekoch, veď ale o tom to je, vieš-biznis! je to smutné ale je to tak......ja by som ti ešte radila, okrem toho čo píše zigzag, odkysliť organizmus, lebo kandida veľmi rada prežíva v kyslom prostredí...........držím palce aj ja 🙂

bb6
autor
7. nov 2012

Ďakujem, predsa len by som však ocenila kontakt na dobrého gynekológa prípadne imunológa v Bratislave.

lentuska
7. nov 2012

@bb6
Ahoj, ja ti poradim velmi dobre vysetrenie, vola sa to NLS diagnostika, mozno si o tom aj pocula. Tu ti zistia vsetko komplet ,co sa deje v tvojom organizme a co sposobuje tieto problemy co mas, lebo organizmus treba vnimat ako celok. Kamoska tam bola, lebo mala podobne problemy ako ty, jej gyndo nic nezistil, vzdy jej dal len ATB a bola vybavena. Nakoniec som ju vzala na toto vysetrenie a tam je jpresne zistili,co jej to sposobuje, boli to chlamydie a kedze mala priatela, tak je odporucili, ze aby ju mohli liecit, bolo by dobre ,keby prisiel aj on. a bác, presne, chalan to iste,....takze ak chapes, liecba jedneho by nemala vyznam, keby ho vzdy ten druhy opakovane nakazil. Dostali specialnu liecbu prirodnymi preparatmi a maju pokoj....ak chces dam ti cislo na tu doktorku, cena toho vysetrenia je iba 15€ . Tam si zavolas a objednas sa na vysetrenie....ale odporucam, my tam chodime cela rodina a vsetkym doteraz vzdy pomohla.

bb6
autor
8. nov 2012

Diky. Moze este niekto odporucat aj ne-alternativneho gynekologa alebo imunologa v Bratislave ?

bigdream
Autor odpoveď zmazal
Zobraz