icon

Poraďte CBD do 50 EUR

mirka_8
11. feb 2021

Prosim vas kto ma skusenosti s cbd ale take co aj ucinkuje a cena do 50 euro

Strana
z2
janelillith
9. mar 2021

@elisse247 ked si prestudujete stranku meliocan.nl - mate tam vsetko rozpisane - pridane krystaly cbd maju cistotu 99,5% - pestovanie bez GMO - neobsahuju THC - kto nevie po holandsky da sa pouzit prekladac

elisse247
9. mar 2021

@janelillith tak ale toto vôbec nie je všetko čo je potreba vedieť. Venujem sa CBD mám za sebou pár webinarov. Tí čo o tom aspoň niečo tušia, vedia že kvalitné CBD musí obsahovať minimálne množstvo THC. Do 0,2 percenta nie je CBD vôbec psychotropné. Pokým neobsahuje žiadne thc je to iba izolát ktorý prešiel väčším chemickým spracovaním a to už nie je taká kvalita. A teda pokým je to izolát a je bez THC to nemôže byť full spectrum. Ja som si tú stránku preštudovala a veľa informácií tam chýba, osobne by mi toto nestačilo.

janelillith
9. mar 2021

@elisse247 toto vsetko ja viem... full spectrum mam vyrobcu medican campus ... tam je thc pod 0,2 ako pisete... mam zakaznikov co chcu iba full spectrum a inych co nie ...

elisse247
9. mar 2021

@janelillith neviem či hľadám zle ale žiaden olej od nich nemá obsah THC, no to je jedno. Osobne som vyjadrila svoj názor iba. A poradila vám si vybrať jednu firmu a byť jej verná. Sama ponúkam ľuďom možnosť ak si chcú lacnejšie objednať CBD, ale ak sa na mňa obrátia že chcú CBD olej nie taký CBD koncentrát ako mám ja a chcú poradiť odkiaľ objednať nemám s tým problém. A pokým teda chcete vlastný e-shop tak si od firmy pozisťujte viac vecí.

janelillith
9. mar 2021
janelillith
9. mar 2021

@elisse247 a dakujem za vas nazor 🙂

janelillith
9. mar 2021

@elisse247 toto ste mala na mysli ?

elisse247
9. mar 2021

@janelillith najhlavnejšie je vedieť spôsob akým sa CBD získava z konope, z akej konope sa vyrába, zloženie. Tú druhú stránku som si ešte nepozerala ale keď budem mať čas mrknem má ňu.

addi
9. mar 2021

@1stlilith aha super, ďakujem. Tak mne pomáha, asi som zvolila dobre 🙂)

22macka22
25. máj 2021

@janelillith mozte mi napisat na fb? Neda sa mi vam poslat spravu. Martina Gricova-Benova dakujem

janelillith
25. máj 2021

@22macka22 napisala som na fb 😉 skuste pozriet aj spam obcas to tam hadze

22macka22
25. máj 2021

@janelillith pozerala som aj spam aj ziadosti, nic tam nie je. Pisali ste sem? https://www.facebook.com/martina.gricovabenova

janelillith
25. máj 2021
sunset65
Odpoveď bola odstránená
zaraml
23. sep 2021

@janelillith Ahoj, môzes mi prosím napísať bližšie info ohľadom cbd do správy ?

ninka1234
8. okt 2021

@janelillith dobrý večer môžem poprosit cenu 5% , dakujem

lma633593
7. jan 2022
Používateľ lma633593 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lma633593.

cbd no1 tak dokazes kupit ked si vezmes mensie balenie

blableblu
7. jan 2022

Prosím vás máte niekto skúsenosť s cbd od merc kozabobkov?

lilam
17. jún 2023

@janelillith Dobrý večer,mala by som záujem,ak s tým ešte robíte Ďakujem

aiwlys
11. dec 2024

@1stlilith Zdravím,
vedeli by ste dodať taký holandský CBD olej full spectrum?
Ja zháňam niečo na silnú OZAJ silnú chronickú bolesť neuralgia trigeminu.
Ďakujem 🙏

Strana
z2