icon

Poraďte dobrého gynekológa v Bratislave

orgovan
1. nov 2012

ahojte snažilky! Prosím, dajte mi tip na dobrého lekára v BA, hoc aj súkromného. Snažíme sa o bábatko, mám nepravidelný cyklus, lekárka mi len nasadila duphaston, ktorý mi aj tak cyklus neupravil....tak mi ho nasadila znova na 4 mesiace....zasa nezaberá....Okrem klasického preventívneho vysetrenia mi nic nerobila. A vsetko mám vraj v poriadku, hlavne mám byť kludná!!!!!.... Chcem zmeniť lekára, nech mi spravia viac vyšetrení, hormonálny profil atď. Prosím, viete o niekom, kto sa naozaj zaujíma o svoje pacientky a neberie ich len ako čísla??? začínam byť zúfalá. Ďakujem za každú radu

camcaronka
1. nov 2012

Velmi dobri odbornici su u Kocha na partizanskej. Inak ja som tiez nemohla otehotniet a jedine co mi pomohlo je gynex od firmy energy.Vrelo odporucam,pomohol uz nejednej zene,co mala problemy.

gizmo22
1. nov 2012

Mudr. Marek Dráb.. perfektný.. v Ružinove som rodila u neho ..

katkamarosova
1. nov 2012

aj ja musim odporčit dr. Mareka Drába...odrodil mi obe deti...starostlivost suprova,ludský pristup,jemný

orgovan
autor
1. nov 2012

@gizmo22
@katkamarosova dakujem, a kde ho v BA nájdem? vygooglila som si Ruzinov. Je to akutálne?

gizmo22
1. nov 2012

Ja som v 2009 u neho rodila ,robi v Ružinovskej nemocnici..ale kuknem net tusim v Stupave a Ivanke pri Dunaji mal aj svoje ordinacie..

orgovan
autor
1. nov 2012

@gizmo22 dakujem, ja by som chcela len v ramci BA ...

gizmo22
1. nov 2012

tak treba ho skusit najst v tej Ruzinovskej nemocnici ..tam dole na prizemí mal ordinaciu 🙂

weronyca
1. nov 2012

Ja ti mozem odporucit GYNAEX, je tam viacero super doktorov, naj. z nich asi doktor Diveky

majma
1. nov 2012

tiez ti odporucam gynaex, mudr. Diveky

raszuz
2. nov 2012

tiež gynaex, ale ja zase odporúčam MUDr. Ferianec

mima4
2. nov 2012

@orgovan Katarina Rašlová

katkamarosova
2. nov 2012

@orgovan ahoj ,v Ružinovskej nemocnici....a máj ordináciu v Stupave...ale to je pre Teba asi z ruky 🙂

orgovan
autor
2. nov 2012

@katkamarosova pojdem pozriet. Dufam, ze v tej nemocnici je normalne ako lekar - nie len na poradni. Ja totiz este necakam babatko....

katkamarosova
3. nov 2012

@orgovan určite aj normálne....ale čo viem s antikoncepciou,moc u neho nepochodíš,ja som ju brala asi 8 rokov...potom sa ostala planovane po vysadeni tehotná....ked som ju chcela teraz...vyšli zle krv.testy,vys.tlak...je v tom dost opatrny ale myslím že je to dobre,že len nepredpíše,ked vie že to može žene uškodit