Poraďte gynekologa v okolí Púchova a Považskej Bystrice

zuna89
15. jan 2014

Ahojte baby,
potrebovala by som zmeniť lekára - gynekológa. Najlepšie v okolí PU/PB. Môj terajší gynekológ ešte z čias vysokej školy je v BA a to je teraz pre mňa ďaleko. Vďaka za rady.

drobcek26l
15. jan 2014

@zuna89 Viem, že si baby z PB veľmi chvália doktora Ševčíka na Kukučínovej ulici v PB. Vraj je veľmi milý, ústretový a robí aj v poobedňajších hodinách čo mnohým vyhovuje. Ja som patrila k dr. Zúberovej, ale tá odišla do dôchodku a u tej čo ju nahradila som ešte nebola takže s tým neporadím

danielita18
15. jan 2014

v Púchove veľmi dobrý doktor Ďurkech a hlavne odborník

zuna89
autor
16. jan 2014

a máte niekto skúsenosti s pánom dr. Šefarom? k Ďurkechovi som chodila - bol to môj prvý gynekológ, ale nebola som spokojná s prístupom - bola som tam 2x a oba razy som mala pocit, že ho obťažujem.
Momentálne sa však rozhodujem medzi ním (našla som kopec pozitívnych reakcií na jeho odbornosť, čo by mohlo vyvážiť tú jeho nepríjemnosť, ktorú si pamätám zpred 5tich rokov) a dr. Šefarom - ktorý má tiež veľa pozitívnych ohlasov.
Ale keďže sa má o mňa starať teraz v tehotenstve chcem vybrať naozaj dobre.

evikhav81
16. jan 2014

@zuna89 sice uz nezijem na Slovensku,ale pokial som tam bola,tak nedam dopustit na Dr. Kmetka v PB...uzasny doktor,super mily pristup...take slniecko,vzdy trpezlivo odpovedal na vsetky otazky....vrele odporucam 🙂