icon

Poraďte gynekológa v Petržalke

lakocinka4
18. júl 2012

Ahojte, viete mi niekto poradiť nejakého dobrého gynekológa v Petržalke. Ideálne by bolo, keby mal aj ultrazvuk. Díky

Strana
z2
lulu_bobo
6. júl 2015

ahojte, tiež sa pridávam do témy a potrebujem poradiť dobrého gynekológa alebo gynekoligicku v Petrzalke. Poradte prosím s kým ste spokojne. Dakujem

dailla107
15. júl 2015

Ahojky, pridam sa aj ja. Hladam dobreho, spolahliveho, empatickeho gynekologa, ci gynekologicku v Petrzalke. ;)
Poradite?? 🙂

lulu_bobo
17. aug 2015

@dailla107 ahoj, už si niekoho našla? ja zatiaľ nie

martinkabe
17. aug 2015

@lulu_bobo ani mne ešte nikto neporadil... stále chodím k svojmu starému 250km vzdialenému... v tehotenstve to bude asi problém 😖

lulu_bobo
17. aug 2015

@martinkabe ja zatiaľ nepotrebujem tak aktívne nehľadám ale do budúcna by som chcela určite takého aby som bola spokojná...v tehotenstve ho treba mať po ruke, to je jednoznačné.

maary11
17. aug 2015

Ahojte, ja chodim k Dr. Kollarovi na Antolsku a som spokojna, aj sestricky su super, nikdy som nemala ziaden problem. Pozrite viac tu http://www.prvazenska.sk

martinkabe
17. aug 2015

@maary11 vďaka, skúsim zavolať, či berie aj nové pacientky 🙂

monika_semi
19. dec 2015

@maary11 ahoj, mozem sa spytat ako je to s poplatkami u Dr. Kollara, ma nejaky rocny pre tehu alebo sa plati kazde vysetrenie? dakujem za info

monika_semi
19. dec 2015

@martinkabe ahoj mozem sa spytat ako si dopadla? Berie nove pacienky pan Dr. KOllar?

maary11
19. dec 2015

@monika_semi Ahoj, ked som bola tehotna (dcera budem mat 2r), tak mal taky balik, myslim, ze to bolo 90e a boli tam vsetky vysetrenia, ultrazvuky+objednanie presne na cas a tiez lekar na telefone (dostanes cislo mobilu a mozes kedykolvek zavolat priamo lekarovi, ak mas nejaky problem). Ak nechces ten balik, tak si platis za ultrazvuk (co je myslim 20e) a s tym objenanim na presny cas neviem ako to teraz je.. idem az v januari na preventivku po roku, takze som tam teraz dlhsie nebola 😉

monika_semi
20. dec 2015

@maary11 dakujem za info 🙂

mimiri
24. máj 2016

@aknel1985 A viete mi poradit aj niekoho kto berie aj nie tehotne? Potrebujem len preventivku, najlepsie Strecnianska, Antolska a okolie. Niekto kto berie za objednanie normalne 10 euro a nevynada mi, ze som nebola na preventivke cez 3 roky

martinkabe
25. máj 2016

@mimiri ahoj, mozem odporucit dr. Janu Marekovu. Kratko sa tam caka a da sa objednat a vyhovuje i lokalitou. Ja som spokojna

mimiri
25. máj 2016

@martinkabe mozes mi napisat viac? kde konkretne je a aj ci je vstupny poplatok, alebo len za objednanie? Niektori beru poplatky len za objednanie, niekde treba zaplatit celorocny poplatok, a niekde beru aj za to ze ma zaregistruju ako ich pacienta.

martinkabe
29. máj 2016

@mimiri vstupny poplatok som neplatila nic. Za objednanie tiez nic, iba ak je vysetrenie na vlastnu ziadost 10€ - napr. na kontrolu ma objedna o mesiac, ale ja chcem ist o dva tyzdne. Ordinaciu ma pri Zrkadlovom haji. Viac na marekova.sk.. alebo google a najdes aj recenzie

eliniatko
11. jún 2016

@martinkabe Môžem sa ťa spýtať, koľko u nej priemerne čakáš na vyšetrenie, príp. ako prebieha a čaká sa na poradňu? A či má UZV v ambulancii?

mata128
17. jún 2017

@aknel1985 prosim ta,nemozem najst na FB Filkaszovu....ako ju najst?dakujem krasne 🙂

jaroslava1992
17. júl 2017

Prosím Vás, neviete mi niekto dať kontakt na MUDr. Filkaszovú? Vôbec na ňu neviem nájsť číslo :/ Ďakujem

mata128
1. sep 2017

@aknel1985 ked sa mozem spytat-mudr.Filkaszova ma svoju ambulanciu niekde????odrodila mi dve deti a chcela by som ju ako gynekologicku....dakujem krasne

evickamalicka81
19. sep 2024

Ahojte baby, rodila som u dr filkaszovej - vinceovej, svoju dcérku, je po materskej, ale ma ambulanciu, ešte ju hľadáte?

Strana
z2