Poraďte gynekologickú ambulanciu na Kramároch
Ahojte,
Žienky kam k lekárovi na Kramároch. Kam chodíte vy. To tu nieje žiadna ambulancia?
Aj ja som z Kramárov. Proste chcem mať dobrého gynekológa a poprípade aj pôrodnika. Čiže si tu, na Kramároch nebola spokojná? MUDr. Gazo je free, ale má zle recenzie... Ostatní sú len na klinike a sú bez ambulancie.
@simcika zalezi o co ide, pokial mas nejake potiaze alebo anomalie alebo nieco tak na kramaroch je dobra klinicka gynekologia, ale ja ich vnimam ako masiarov, zalezi aj odkial si moc uz nechcu brat nove pacientky. Ak ti ide len o pravidelne prehliadky, ktore su raz do roka tak sa staci obednat v nejakej sukromnej amb. a mas to bez cakania aspon ja som to tak riesila. No a ked uz riesim babo tak som si zaplatila rocnu starostlivost na sukromnej klinike a mozem zavolat lekarovi vo dne v noci. Necakam nie som v hnusnom prostredi ani medzi ludmi, ktorí su chorí. Najprv som to riesila cez Dr. Turkotu na Kramaroch a to bol des. Uplne neosobny, neempaticky pristup. Po druhom ultrazvuku ma vyhlasil "po potrate" a poslal domov s tym, ze ked sa nezacnem do 5 dni sama cistit pojdem do nemocnice. Ja som bola uplne hotova ako bez duse, nejak sa ani nesnazil ten plod hladat, na ultrazvuku nevedel ani poriadne robit, lebo bol novy este sa na tom smial. Na druhy den som isla na spominanu sukromnu kliniku kde mi vzali HcG a aj nasli bijuce srdiecko. A chovali sa ku mne uplne inak. Ja myslim, ze za ten stres tych par stovak nestoji. Navyse na Kramaroch som vzdy cakala 2 az 4 hodiny, tu som vybavena do pol hodky.
@simcika ja som z nového mesta a chodím do Chorvátskeho Grobu do ambulancie Gynkomed a tam je dr. Kotek. Som s nim velmi spokojna, aj sestricka je milá, keď som mala problém,povedala mi,že mám dôjsť okamžite, hneď mi pomohol. Nemusíš tam platiť žiadny rocny poplatok, iba ak sa rozhodneš,že chces nadštandard. Ale to je zbytočne ak nemáš nejaké pravidelne problémy. Je to síce ďalej,ale oplatí sa docestovat.
@mirola Dr. Turkota mi robil kyretaz a dnes som bola na Kramároch zase, poslala ma tam moja gynda. Žiaľ, ja mam s nim dobrú skúsenosť. Kvôli 5mm mi nechce a nebude robiť rekyretaz. Dali mi teraz injekciu... To ale mohla aj moja gynda, si myslím... Robil mi kyretaz ešte večer, zháňal anestéziológa a všetko vysvetlil a dokonca odporučil co ďalej. Nevykecaval, bol priamy a presný... To som vtedy ja potrebovala. Vedieť na com som. Dnes mi ukázal popisne co vidíme na ultrazvuku a vysvetlil... No co vám poviem, snaha odborná a ľudská nad očakávania. Uvidíme ci jeho rozhodnutie s injekciu bude ok... Podám hlásenie 😉 poradil mi dokonca na Kramároch aj lekárov.

Ahoj je ich tu niekolko, zalezi aj s cim konkretnym ides. Ja byvam na Kramaroch cize sem patrim aj obvodovo, a vystriedala som ich niekolko. No bola som nespokojna, tak mam sukromneho rodinneho gynekologa a neda sa to porovnat.