Poraďte liečiteľa hlavne na žalúdočné problémy

lucka_d
6. aug 2015

Ahojte, neviete mi náhodou niekto poradiť dobrého liečiteľa? Už sme všetci zúfalí ☹ Mama má dosť vážne žalúdočné problémy (okrem iného). Ak máte niekto skúsenosť (hlavne dobrú) budem rada za každý príspevok. Najlepšie by bolo okolie TT, ale nerobilo by problém aj vycestovať. Vopred ďakujem za príspevky.

melania1
6. aug 2015

@lucka_d
moje kolegyne si velmi chvalili Mudr. Šucha. http://www.bioharmonia.sk
plati sa tam dost vela, ale ak uz nie je ina moznost tak na peniazoch nezalezi.
drzim palce

lucka_d
autor
6. aug 2015

@melania1 dakujem. jasne, nezalezi.. len co znamena dost vela?

melania1
6. aug 2015

@lucka_d nejakych 100 eur je za prve vysetrenie, (ale to bolo pred niekolkymi rokmi) a potom 10 eur za kazdu terapiu. treba pozriet tu stranku ci je to tam napisane, necitala som. alebo si zavolat.

gucciok85
6. aug 2015

@lucka_d
aké žalúdočné problémy., možno netreba ani drahého liečiteľa

maser
7. aug 2015

Jaroslav Zajiček ČR. Platí sa minimum tak 8eur za hodinu konzultacie.
http://www.zdravi-az.cz/

lucinkaboz
7. aug 2015

Jednoznačne KOZIE mlieko. Najlepšie len mierne prehriate, vlazne, nalačno večer, na prazdnejsi zaludok, mam skusenost, už som nevedela čo na zaludok, všetko ma palilo, mala som krce, nemohla som mnoho veci....vylučila som kavu, kysele, smažene....
asi ste zufalí,ale pozor niektorí tzv, odbornící len vytiahnu z vas peniaze, nič z lekarne mi nepomohlo, žiadne aloe, ziadne prirodne tabletky, žiaden wobenzym...ani spirulin,ani chlorella...obycajne kozie mlieko.

zuzana93
7. aug 2015

Skúste radšej vyskúšať viac lekárov, liečiteľ nie je vždy dobrá možnosť - možno na chvíľu, ale vráti sa to ako bumerang na niečom inom. Naozaj vyskúšajte radšej lekárov, hoci aj v zahraničí, tam budú podľa mňa tie peniaze lepšie investované, ako do liečiteľa... Veľa sťastia!

lucka_d
autor
8. aug 2015

@gucciok85
@lucinkaboz
@zuzana93
skusali sme viac lekarov. behom mesiaca bola dvakrat hospitalizovana v nemocnic, vsetky gastro vysetrenia v poriadku, berie tbl. proti kyseline, naduvaniu a pod. a priznaky su stale rovnake.. zle travenie, zvracanie zaludocnych stiav, tocenie hlavy, nevolnost, strata na hmotnosti + este tieto teploty tomu vsetkemu nepridavaju.. skusime aj to koze mlieko.. uz skusame hocico 😒 a dakujem za rady..

lucinkaboz
8. aug 2015

@lucka_, urcite si budete o nom čitat, treba ho však uzivat aspon tri tyždne, možno viac...