icon

Poraďte niečo účinné na nechtovú mykózu.

esandkei
4. aug 2019

Ahojte , prosím vás už asi 3 roky sa trápim s nechtovou mykózou... vyskúšala som laser, lieky , rôzne laky ale bohužiaľ mi nič nepomáha .. ( aj ocot, sódu bikarbónu...) neviete nejaké rady alebo poprípade niečo účinne čo by mohlo pomôcť ? Múdru hubu ste neskúšali ??

Strana
z3
cucoriedkafiha
12. okt 2020

@katthrenne0 dobrý večer môžem sa prosím opýtať o aký krém ide? A cena je aká? Ďakujem veľmi pekne za pomoc

nnnuuunnn
24. aug 2021

@michaela329 ahoj tej oreganovy olej si užívala vnútorne alebo potierala necht? Ďakujem

michaela329
24. aug 2021

@nnnuuunnn oboje. Necht pred natretim zdrsni pilníkom - kúp si papierové jednorazové, vždy vyhoď potom. Ten olej sa vnútorne užíva zriedený, buď taký kúp, alebo rieď s olivovým.

baniarik
4. jan 2022

@katthrenne0 prosím kde zoženiem ten TT krem a olej

katthrenne0
6. jan 2022

@baniarik aj svagrina to predava prip posiela aj postou .... @simatko2

yvuscha
4. jún 2025
@miskamilka

@esandkei ahoj, nechcem ti brat nadej, tiez za trapim s nechtovou mykozou na nohach, uz 20 rokov (cca od 15tich) :( vyskusala som vsetko, presne ako pises, lieky, laky, laser, aj mudru hubu... ani mudra huba nezabrala :( ak sa najde nieco co by pomohlo, vyvazim to zlatom 🙂)) este ten tea tree olej som neskusala..

@miskamilka zdravim....už pár rokov prešlo .....a čo vaša pleseň nechtova....ja som už vyskúšala všetko aj lieky....a nič ....stále sa to vráti....teraz som začala tým čajovnikovym olejom neriedenym tak uvidim

Strana
z3