Poraďte niečo účinné na nechtovú mykózu.
Ahojte , prosím vás už asi 3 roky sa trápim s nechtovou mykózou... vyskúšala som laser, lieky , rôzne laky ale bohužiaľ mi nič nepomáha .. ( aj ocot, sódu bikarbónu...) neviete nejaké rady alebo poprípade niečo účinne čo by mohlo pomôcť ? Múdru hubu ste neskúšali ??
@michaela329 ahoj tej oreganovy olej si užívala vnútorne alebo potierala necht? Ďakujem
@nnnuuunnn oboje. Necht pred natretim zdrsni pilníkom - kúp si papierové jednorazové, vždy vyhoď potom. Ten olej sa vnútorne užíva zriedený, buď taký kúp, alebo rieď s olivovým.
@katthrenne0 prosím kde zoženiem ten TT krem a olej
@esandkei ahoj, nechcem ti brat nadej, tiez za trapim s nechtovou mykozou na nohach, uz 20 rokov (cca od 15tich) :( vyskusala som vsetko, presne ako pises, lieky, laky, laser, aj mudru hubu... ani mudra huba nezabrala :( ak sa najde nieco co by pomohlo, vyvazim to zlatom 🙂)) este ten tea tree olej som neskusala..
@miskamilka zdravim....už pár rokov prešlo .....a čo vaša pleseň nechtova....ja som už vyskúšala všetko aj lieky....a nič ....stále sa to vráti....teraz som začala tým čajovnikovym olejom neriedenym tak uvidim

@katthrenne0 dobrý večer môžem sa prosím opýtať o aký krém ide? A cena je aká? Ďakujem veľmi pekne za pomoc