Poraďte,prosí, lieky na nervové bolesti
Ahojte prosím môžete mi poradiť aké lieky teda myslím z rady analgetik sú najlepšie konkrétne na nervové bolesti ( neuralgia )
Svokra užíva Doretu, ale tá je na predpis a na silnejšie bolesti.
Rada by som vedela či sú konkrétne nejaké lieky určené na nervovú bolesť tak ako dajme tomu paralen na horúčku nospa na kŕče a pod či je niečo konkrétne čisto na nervovú bolesť
Este mozno Tramal, ale to uz musi byt. Ten je dost silny.
ona už má Doretu - iný príspevok...
Flector
skúsila by som europainclinic, nájdi si ich stránku.
Toto som prezivala minuly rok myslela som ze mi uz sibe napokon som mala tuto in terkostralnu neuralgiu..pomohla mi milgama n brala som ju 3 mesiace a od neurologicky som dostala obstrek lebo som mala aj zaseknuty nerv v lopatke ..a predpisala mi timonil 300 na noc som si davala polku a reparil drages ten je volnopredajny..ale teraz zhruba po pol roku sa mi to vracia
Najdi si algeziologa, mne to bolo takto vysvetlene bloest je u každeho individualna a kolko vydrži je tiež individialne. Čiže aj lieky musia byt tak nastavovane. Pametam si mamina mala jeden zakladny liek od bolesti a k tomu som mohla pridavat dalsie 3 ak bolo treba, ale toto ti musi lekar nasravit, nie skušat mixovat kadečo a si ešte aj možno ubližit.

@18domka podla toho co vas boli..