icon

Poškodenie zubných nervov po brúsení zubov

feemina
1. máj 2025

Ahojte,je tu niekto ,komu zubár poškodil zubné nervy po brúsení??

andreatytler
2. máj 2025

@feemina Ako poskodil a preco ti tie zuby brusil?
Mas ich citlive na chlad? Ak ano, tak to je preto ze mas obnazenu zubovinu, kedze ta sklovina bola zbrusena?

feemina
autor
2. máj 2025
@andreatytler

@feemina Ako poskodil a preco ti tie zuby brusil?
Mas ich citlive na chlad? Ak ano, tak to je preto ze mas obnazenu zubovinu, kedze ta sklovina bola zbrusena?

@andreatytler poskodene nervy mi potvrdil primar neurologie,zubarka mi nechala skoro mesiac bez docasnej nahrady obrusene zuby a to sposobilo ich poskodenie .Zuby su citlive a bolave.Od marca mam nove zuby nasadene na implantaty.

rozculena
2. máj 2025
@feemina

@andreatytler poskodene nervy mi potvrdil primar neurologie,zubarka mi nechala skoro mesiac bez docasnej nahrady obrusene zuby a to sposobilo ich poskodenie .Zuby su citlive a bolave.Od marca mam nove zuby nasadene na implantaty.

@feemina ja som mala obrúsené zuby až tak,že z nich zostali pár milimetrové pahýliky a nič ma nebolelo.........

feemina
autor
3. máj 2025
@rozculena

@feemina ja som mala obrúsené zuby až tak,že z nich zostali pár milimetrové pahýliky a nič ma nebolelo.........

@rozculena ale urcite ste ich nemali skoro mesiac odhalene bez zubnej nahrady.Ako mam nalozit s touto informaciou od vas????

rozculena
3. máj 2025
@feemina

@rozculena ale urcite ste ich nemali skoro mesiac odhalene bez zubnej nahrady.Ako mam nalozit s touto informaciou od vas????

@feemina nalož s tým ako chceš,ja len hovorím svoj prípad.A nie,nemala som na nich nič,lebo mi ich vyťahovali z kosti,mala som na nich niečo ako strojček.